Haberler

Aydınspor 1923'te Hedef Alacakları Ödemek

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Akif Başaran, "Benim için en büyük transfer, mevcut kadronun korunması olur" dedi.

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Akif Başaran, "Benim için en büyük transfer, mevcut kadronun korunması olur" dedi. Aralarında kaleci Ahmet, Bayram, Sefa ve Uğur'un da yer aldığı 6 futbolcunun paraları ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvurduğunu, diğer oyuncuların da sırada beklediğini hatırlatan Başaran, "Önceliğimiz futbolcuların alacaklarını ödeyip, kadroyu elde tutmak olmalı. Transferi daha sonra düşünürüz" dedi.

Yeni Başkan Murat Kalaycı ve yöneticilerle yarın Aydın'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını dile getiren Başaran, "Bu konudaki görüşlerimi kongre sonrası yönetime rapor olarak sundum. Yarın karşılıklı oturup konuşacağız. Ortada vahim bir durum var. Futbolcular sezon başından beri doğru düzgün para alamadı. Takım bir anda dağılabilir. Yönetimin bu gerçeği dikkate alarak gereğini yapacağına inanıyorum" ifadesini kullandı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Ahmet Bayram Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title