Haberler

Aydemir Akbaş: Bir Daha Sanatçı Cenazesine Gelmeyeceğim

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Aydemir Akbaş, Zeki Alasya'nın cenaze töreninde fotoğraf çektirmek isteyenlere isyan etti, "Bir daha bir sanatçı arkadaşımın cenazesine gelmeyeceğim." dedi.

Geçtiğimiz cuma günü 72 yaşında hayata veda eden ve bugün son yolculuğuna uğurlanan usta sanatçı Zeki Alasya'nın cenaze töreninde ilginç anlar yaşandı.

Yakın arkadaşı Zeki Alasya'nın cenazesine katılmak için Levent Camii'ne gelen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş canlı yayında adeta isyan etti.

"YEMİN ETTİM BİR DAHA GELMEYECEĞİM"

Ünlü isimlerin cenazelerinde yaşanan fotoğraf çektirmelere kızan Aydemir Akbaş, "Hiç konuşacak halim yok. Ben bir şey söyleyeceğim. Ben bir daha bir sanatçı arkadaşımın cenazesine gelmeyeceğim. Yemin ettim bir daha gelmeyeceğim. Gitmek üzereydim, arkadaşlarım çevirdi, kaldım. Hakikaten gelmek istemiyorum. Çünkü acısını yaşayamıyorum.

"RESMEN BIKTIM"

"Fotoğraf çektirmeye gelen insanlardan bıktık. Resmen bıktım. Ya tamam seviyorsun sanatçı adam ama bırak ben de onunla baş başa kalayım. Zeki her şeyden evvel adam gibi adamdı. Sinemada yeri doldurulabilir belki ama tiyatroda hiçbir zaman yeri doldurulamayacak bir isimdi Zeki. Sanat dünyasının önemli ismiydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Aydemir Akbaş Levent Camii Zeki Alasya Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (159)

abidin arslanMobil-ANDROID:

uyunu A k p ye vermeyen nankördür

65
141
yanıtYanıtla
Turgay Mobil-IOS:

Memleket bir masondan kurtuldu oylar AKP ye ulannnn

89
39
yanıtYanıtla
ZEYNEP ERNUR GÜLER:

SİZİNLE GÜLDÜK SENİNLE AĞLADIK. . . METİN AKPINARIN ZEKİSİ. . . . . . . . . AYRILMAZ İKİLİ. . . . . ZEKİ ALASYA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN . BÜYÜK USTA SNİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ. . . . . . . . . . NUR İÇİNDE YAT BÜYÜK USTA. . . . . .

21
92
yanıtYanıtla
MHPMobil-IOS:

MHP GELIYOR GÜMBÜR GÜMBÜR AKPPKK TITRIYOR KAÇACAK YER BULSUNLARRRRR

28
78
yanıtYanıtla
BarışşMobil-IOS:

Aydın kişiler ,Aydın sanatçılar, birer birer aramızdan ayrılınca ,meydan cahil, boş konuşan, gerici, yobaz, din klişeci, insan diye geçinenlere kalıyor.vah Atatürkçü Türkiyem vah...

7
81
yanıtYanıtla
savaşMobil-ANDROID:

atatürkçü zihniyet geberiyor artık daha modern daha bi osmanlı oluyoruz ya allah

25
51
yanıtYanıtla
merak bu ya:

seni kim sanatçı yaptı ki ?

29
31
yanıtYanıtla
UZAKP:

AKP TÜM REFLEKSLERİNİ KAYBETMİŞ SÜREKLİ KÜRTLERE SALDIRIYOR BU NEYİN İŞARETİ OLABİLİR ?

29
29
yanıtYanıtla
Ak koyunMobil-IOS:

Bir mason daha eksilmiş, iyi hadi. Ardındanda evren gitti, azrail mason avına çıktı heralde:)))

29
28
yanıtYanıtla
LeleleMobil-IOS:

Ak partimi yoksa karanlik partimi

20
28
yanıtYanıtla
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title