Haberler

AVİAD Heyeti, Çatalca Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Avrasyalı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Erdem Kubilay ve yönetim kurulu üyeleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı makamında ziyaret etti.

Avrasyalı İşadamları Derneği (AVİAD) Başkanı Mehmet Erdem Kubilay ve yönetim kurulu üyeleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı makamında ziyaret etti. AVİAD Başkanı Mehmet Erdem Kubilay'ın yurt dışı gezisinde almış olduğu hediyeleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya takdim etti. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Çatalca Belediyesi'nin çalışmalarını da aktaran Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi tarafından yapılan ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Balkan Anıtı hakkında da AVİAD üyelerine bilgi verdi. Balkan Anıtı ile birlikte aynı gün yeniden düzenlenen Ulusal Egemenlik Parkı ve yap işlet devret modeli ile ilçeye kazandırılan Atatürk Spor Kompleksi'nin de birinci etabının açılışı yapılacak. Başkan Cem Kara tüm bu açılışlara AVİAD Başkanı Mehmet Erdem Kubilay ve dernek üyelerini davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cem Kara Çatalca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title