Haberler

"AveaPark Yaz Konserleri" Başlıyor

Güncelleme:

Tema park, AVM, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan dünyada bir ilk olan VIALAND'de "AveaPark Yaz Konserleri" başlıyor.

VIALAND'de Eğlence ve Yaz Konserleri Coşkusu Bir Arada

28 Haziran'dan 5 Ekim'e kadar sürecek olan konserler kapsamında birbirinden ünlü 25 sanatçı VIALAND'de bulunan AveaPark Gösteri Merkezi'nde sahne alacak. VIALAND gişelerinden temin edilebilecek biletlerle tema parkta unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşadıktan sonra konserleri ücretsiz izlemek de mümkün olacak.

Türkiye'nin dünya standart ve ölçeğindeki ilk tema parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkeziyle bir araya getiren VIALAND'de yaz boyunca eğlence, alışveriş keyfi ve konser coşkusu bir arada yaşanacak. 28 Haziran 2013, Cuma günü start verecek olan "AveaPark Yaz Konserleri" kapsamında 5 Ekim 2013 tarihine kadar birbirinden ünlü 25 sanatçı AveaPark Gösteri Merkezi'nde sahne alacak. VIALAND gişelerinden temin edilebilecek biletler ile tüm gün tema parkta eğlenmek ve ardından ücretsiz olarak konserleri izlemek mümkün olacak. Hem konser izleme, hem tema parkta eğlenme olanağı veren biletler 79 TL'den satışa sunuluyor. Sadece konserleri izlemek isteyenler biletlerini VIALAND AveaPark gişelerinden ve Biletix'ten temin edebiliyor. Avea aboneleri ise konser biletlerini yüzde 20 indirimle satın alabiliyor.

28 Haziran 2013, Cuma günü Hande Yener'in, 29 Haziran 2013, Cumartesi günü ise Mustafa Ceceli'nin konser vereceği AveaPark'ta Ekim ayına kadar, Ramazan ayı dışında her Cuma ve Cumartesi ünlü bir isim hayranlarıyla buluşacak. Yaz boyunca Ferhat Göçer'den Murat Boz'a, Mustafa Sandal'dan Hadise'ye, Ajda Pekkan'dan Demet Akalın'a, Kenan Doğulu'dan Göksel'e, Ziynet Sali'den Funda Arar'a kadar birçok ünlü sanatçı AveaPark'ta sahne alacak. 8-9-10 Ağustos 2013 tarihlerinde ise "Ramazan Bayramı Özel Programı" düzenlenecek. 15 binden fazla misafiri aynı anda ağırlayabilecek kapasiteye sahip AveaPark'ta Ramazan'a özel etkinlikler de gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Gürsoy Grup & Via Properties ortak girişimiyle İstanbul'un kalbi Eyüp'te 600 dönümlük arazide 1 milyar 150 milyon TL yatırım maliyetiyle inşa edilen VIALAND, ülkemize ilk kez getirilen King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, Viking, Zindan, Safari Tüneli, Minik Kaşifler gibi birbirinden farklı eğlence ünitesiyle dünyadaki birçok popüler tema parkı geride bırakıyor. Oyun Dünyası, Efsaneler Dünyası ve Macera Dünyası bölümlerinden oluşan tema parkta hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli ve heyecan verici eğlence üniteleri bulunuyor. 10 farklı ünitenin ve "Gelin Oynayalım" isimli açık hava oyun alanının yer aldığı "Oyun Dünyası"nda Minik Kaşifler, Atlıkarınca, Hayal Makinası, Küçük Madenciler, Neşeli Çiftlik, Uçan Çocuklar, Mini Kule, Çarpışan Arabalar, Kahraman İtfaiyeciler, Minik Yarışçılar gibi daha birçok ünite minik ziyaretçilere ve ailelerine keyifli anlar yaşatıyor. Kısaca VIALAND; Türkiye'yi gerçek eğlence deneyimi ile tanıştırıyor.

Türkiye'de alışverişin tanımı değişiyor, keyfi artıyor

Seçkin ve ünlü markaları AVM merkezinde toplayan ve 7'den 70'e herkesin kaliteli zaman geçirip alışveriş yapabileceği VIALAND, şimdiden alışveriş için en eğlenceli adres olmayı başardı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılaşan VIALAND'in alışveriş caddelerinde ziyaretçiler, temalı parkın görkemli şatosunun büyüleyici manzarası eşliğinde açık havada alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli vakit geçiriyor. Dünyaca ünlü seçkin markaların yer aldığı VIALAND'in yeme-içme alanında Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri yan yana sunuluyor.

İşte AveaPark'ta konser verecek ünlü sanatçılar:

Hande Yener

Mustafa Ceceli

Göksel

Mustafa Sandal

Ebru Gündeş

Soner Sarıkabadayı

Bengü

Hadise

ENBE Orkestrası

Gülben Ergen

Ziynet Sali

Özcan Deniz

Rafet Elroman

Funda Arar

Gülşen

Hülya Avşar

Sibel Can

Demet Akalın

Ferhat Göçer

Murat Boz

Ajda Pekkan

Kenan Doğulu

MFÖ

Yalın

Sertab Erener

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ceceli Hande Yener Tema Vakfı Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title