Haberler

Aşkları Engel Tanımayan Çift Dünya Evine Girdi

Eskişehir’de Sakatlar Derneği’nde tanışan aşkları engel tanımayan yürüme engelliler Müzeyyen Tektaş ve Recep Çetin dünya evine girdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi’nde tanışan 26 yaşındaki Müzeyyen Tektaş ve 34 yaşındaki Recep Çetin, kısa sürede hayatlarını birleştirme kararı aldı. Tepebaşı Belediyesi’ne başvuran çiftin nikahını Belediye Başkanı Ahmet Ataç kıydı.

Genç çifte temennide bulunan Başkan Ataç, dengi dengine olan evliliklerin çok anlamlı ve güzel olduğunu söyledi. Hayatlarını birleştirmek için ‘evet’ diyen çifte ilk hediyelerini Başkan Ataç takdim etti. Çiftinin evliliğinin herkese örnek olduğunu söyleyen Ataç, “Sevgili Müzeyyen ile Recep’in evliliği hepimizi mutlu etti. Daha önce bir toplantıda Recep bizim düğün salonunu istedi. Nikahlarının olacağını ve evleneceklerini ifade etti. Biz de kendilerine yardımcı olduk.

Bugün de nikah masasına hep birlikte oturduk. Onların mutluluğunu imza altına aldık. Dengi dengine olan bir evlilik çok anlamlı ve güzel. Dileğimiz onların bundan önce çektikleri acı ve sıkıntıları unutarak, sevgilerini artırarak hayatlarını mutlu geçirmeleridir. Biz onların her zaman yanında olacağız. Onların mutluluğu için ne gerekiyorsa yapacağız. Onların evliliği diğer vatandaşlarımıza da örnek bir evlilik” dedi.

Tanışma süreçlerini anlatan Recep Çetin şunları kaydetti:

“Müzeyyenle tanışalı uzun süre olmadı. Ortak arkadaşımız sayesinde tanıştık. Oturduk, konuştuk, gezdik ve hayatımızı birleştirmeye karar verdik. Bir ömür boyu mutlu olabileceğimize inandığımızdan, evliliğe karar verdik. Allah’a şükür 26 ve 27 Aralık’ta düğünümüz var. En büyük desteği başkanımızdan gördük. Bu mutluluğumuzu bir ömür yürüteceğiz." Müzeyyen Çetin ise aniden evlenmeye karar verdiklerini ifade ederek mutluluğunu dile getirdi.

GÜLÇİN ÖZDEN-HAMZA YAZGAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Çetin Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title