Haberler

Erzincan'da Askeri Helikopter Brandaları Yerinden Söktü

Güncelleme:

Zafer Bayramı kutlaması sırasında askeri helikopter pervanelerinin yarattığı rüzgar, çadırların demirlere bağlı brandalarını uçurdu.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları esnasın da 3'üncü Ordu Komutanlığı'na ait helikopterlerin alçaktan uçması sonucu şeref ve kapalı tribünde oturanlar zor anlar yaşadı.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Ordu Caddesinde törenleri izlemeye gelen vatandaşların Zafer Bayramını Vali Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır (AKP), 3'üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tayfun Özden kutladı. Erzincan Milletvekilleri Muharrem Işık (CHP) ile Sebahattin Karakelle'nin de hazır bulunduğu törenlerde İstiklal Marşının okunması, günün önemini belirten konuşmaların ardından geçit töreni yapıldı. Bu sırada 3'üncü Ordu Komutanlığı'na ait UH1 ve Skorsky tipi 3 helikopterin alçak uçuş yapması, şeref ve kapalı tribünlerde oturanları güç durumda bıraktı. Helikopter pervanelerinin yarattığı rüzgar, çadırların demirlere bağlı brandalarını sökerek uçurdu. Ancak, olayda şans eseri can kaybı olmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Akdemir Zafer Haftası Erzincan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title