Haberler

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve beraberindeki heyetle birlikte Hakkari'de şehit olan Polis Memuru Serkan Çölkesen, 1996 yılında Tunceli'de şehit olan Piyade Er Ömer Dikmen ve 28 Şubat 2023 tarihinde şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler'in ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Vali Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve beraberindeki heyetle birlikte Hakkari'de şehit olan Polis Memuru Serkan Çölkesen, 1996 yılında Tunceli'de şehit olan Piyade Er Ömer Dikmen ve 28 Şubat 2023 tarihinde şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler'in ailelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde şehit yakınlarıyla sohbet edip, ailelerin Kurban Bayramı'nı kutlayan Vali Yazıcı, "Vatanımız için canını hiç düşünmeden feda eden kahramanlarımızın ailelerini ziyaret ederek bu mübarek günde şehitlerimizi dualarla andık. Şehit ailelerimizin Kurban Bayramı'nı kutladık. Rabbim bu cennet vatan için şehit olan tüm kahramanlarımızdan razı olsun." dedi.

Devlet ve millet olarak daima şehit ailelerinin yanında olduklarını söyleyen Vali Yazıcı, şöyle konuştu:

"Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimiz, tüm imkanlarıyla hizmetinizdedir."

Şehit yakınları da, Vali Yazıcı'ya kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür etti.

Vali Yazıcı, şehit ailelerine Türk Bayrağı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Astsubay Kıdemli Başçavuş Ersin Yazıcı 28 Şubat Jandarma Tunceli Hakkari Antalya Piyade Ömer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title