Haberler

Antalya - Baykal Nikah Şahitliği Yaptı Chp Eski Lideri Baykal, Önder Sav?In Kızının Nikahına Katılmayacak

Kendisi Değil Hediyesi Gidiyor' Haberine Ek

KENDİSİ DEĞİL HEDİYESİ GİDİYOR' HABERİNE EK

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kızı Aslı Baykal Ataman'la birlikte CHP eski İl Başkanı Ömer Melli'nun oğlu Fikri Melli ve Elif Başarı'nın nikah törenine katıldı. Antalya'nın Kundu bölgesindeki Titanic Otel'de gerçekleşen törene Aslı Baykal Ataman, boyundan bağlı pempe renkli bir elbiseyle katılırken, Baykal gri renkli bir takım elbise tercih etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın kıydığı nikahta Baykal, eski İl Başkanı Melli'nin oğlu Fikri Melli'nin nikah şahitliğini yaptı. Gelinin nikah şahidi ise ailenin yakın akrabası Olcayto Başarı oldu. Baykal, nikahın ardından çifte mutluluklar diledi ve geline bilezik hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ise gelin ve damada bir yastıkta kocamaları temennisiyle sembolik yastık verdi. Geceye Baykal'ın yanısıra Antalya milletvekilleri Osman Kaptan ve Hüsnü Çöllü ile çok sayıda davetli katıldı. Düğünde CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın çelengi dikkat çekti.

ARJANTİN İŞTAH KAÇIRDI

CHP eski Genel Başkanı Baykal, düğün öncesi aynı otelde partili belediye başkanları ve il yöneticileriyle birlikte Almanya'nın 4- 0 kazandığı Arjantin maçını izledi. Baykal, 2010 Dünya Kupası'nın favorisi olarak gördüğü Arjantin'in maçı kaybetmesini aynı masada oturduğu Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'la değerlendirdi. Baykal, önce masadaki çatal ve bıçaklara bakarak "Bu kadar çatal bıçak hayra alamet değil, hakkını vermeye kalkarsak ortalık karışabilir" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın Arjantin'in 4 golle kaybettiği maçı "Hele bir de maçtan sonraysa" şeklinde hatırlatması üzerine Baykal, "Evet iştahımız kaçtı" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

(DHA FEED)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title