Haberler

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan: Trabzon'a İddialı Gidiyoruz

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzonspor maçından puan veya puanlar beklediğini belirterek "Trabzon'a iddialı gidiyoruz" dedi.

"kimseye ÖZEL ÖNLEM ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

"BURAK YILMAZ, ASLA TESLİM OLMAYAN ÖZELLİKLERE SAHİP"

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzon spor maçından puan veya puanlar beklediğini belirterek "Trabzon'a iddialı gidiyoruz" dedi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirten Doğan, "Milli takımlarda olan futbolcular ve hastalanan Hürriyet ile Uğur Uçar dışında eksiğimiz yok, hazırlıkları çok verimli geçirdik" diye konuştu.

Trabzon spor'un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Ziya Doğan, "Trabzon spor çok güçlü bir ekip. Hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir grafik çiziyorlar. Ancak biz kolay teslim olmayacağız. Doğruyu söylemek gerekirse, Trabzon'a iddialı gidiyoruz. Takım olarak acil şekilde puanlara ihtiyacımız var. Ben takımımdan son derece ümitliyim. Her hafta grafiğimiz ve fizik gücümüz daha yukarıya çıkarmaya başladık. Futbolcularımın sadece galibiyete ihtiyacı var. Kaybettiğimiz maçları küçük ayrıntılardan kaybettik. Takım ruhunu sahaya iyi yansıttığımızı düşünüyorum ve açıklarımızı Her gün kapattığımızı söyleyebilirim." dedi.

Ziya Doğan, sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili olarak şunları söyledi: "Mehmet Çoğum 5 aydır sakat. Mehmet'in geri dönmesi için 1 aylık bir süreye ihtiyacı var. En ciddi sakatımız Serdar Özkan olarak gözüküyor. Serdar, milli maç arasınında idman eksiğini tamamladı. Ancak son idmanda ters bir pozisyon nedeniyle adalesinden sıkıntı yaşadı. Serdar Özkan Trabzon spor maçına yetişmeyecek gibi. Murat Duruer, 2 hafta önce sakatlanmıştı. Şu anda hazır duruma geldi, ancak onun da maç eksiği var. Bu arkadaşlarımız, sakatlıkları bulunan Muhammed Türkmen ve Ümit Kurt ile birlikte Trabzon spor maçının kadrosunda yer almayacak.

Trabzon spor karşısında hiç bir futbolcuya önlem almayı düşünmediğini de belirten tecrübeli teknik adam Ziya Doğan, "Bizim en büyük önlemimiz takım oyunu olacak. Takım oyununu iyi oynarsak, kişilere özel önlem almaya gerek yok. Bizim en büyük sıkıntımız, takım oyununu istediğimiz şekilde sahaya yansıtırken yaptığımız küçük hatalardan yediğimiz goller olmuştur. Trabzon spor maçında istediğimiz takım oyununu sahaya yansıtırsak, rakibimize komple önlem almış oluruz" şeklinde konuştu.

Doğan, Trabzon spor'un başarılı forveti Burak Yılmaz ile ilgili düşüncelerini de paylaşarak; "Burak, büyük kulüplerde deneyim kazanmıştı, ama tam başarılı olamadı. Anadolu kulüplerine gittikten sonra tam olgunluk döneminde, futbolu iyi öğrendiği bir zamanda Trabzon spor'a transfer oldu ve çok iyi bir uyum yakaladı. Ancak bir gerçek var ki, Burak, mücadele gücü ve asla teslim olmama gibi özelliklere sahip bir futbolcu. Bu açıdan çok iyi bir örnek oluşturuyor. Burak, Türkiye için çok önemli bir golcü. En önemli artısı ise fizik değerlerinin çok yükselmesi oldu. Almanya ile oynadığımız Eleme Grubu maçından sonra tüm spor kamuoyu fizik değerlerine dikkat etmeye başladı. Türkiye bunları bir türlü görmüyordu. Burak, fizik gücünün yanına yeteneği ve kalitesini de ortaya koyunca, böyle başarılı bir performans ortaya çıktı. Ona başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title