Haberler

Ankara Millî Eğitim Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesi Protokol İmzaladı

Güncelleme:

Ankara Millî Eğitim Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesi İle Okullara Hayat Vermeye devam ediyor.

Protokolün ardından 18 Eylül 2013 Çarşamba günü Etimesgut, Altındağ ve Yenimahalle ilçeleri okul müdürleri ile Büyükşehir

"Eğitime Yüzde 100 Destek" ve "Okullarımız Hayat Olsun" projeleri kapsamında, Ankara Millî Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında 12 Eylül 2013 Perşembe günü bir protokol imzalandı.

Belediyesi Konferans Salonunda toplantılar yapıldı. Toplantılar Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımları ile gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kâmil Kılıç, Daire Başkanları, Millî Eğitim Müdürlüğü Koordinatör Müdür Yardımcıları da hazır bulundular.

Okulların ihtiyaçlarını belirlemek ve Büyükşehir Belediyesinin hangi konularda destek sağlayabileceğinin tespit edilmesi amacıyla gerçekleşen toplantıda Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan, "Burada, Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'in 'Biz sizin için ne yapabiliriz?' diye soracağı önemli bir işbirliği toplantısını gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyemiz okullarımıza zaten destek veriyordu. Ancak bu kez Sayın Başkanımızdan çok daha farklı bir destek teklifi geldi ve bizi çok gururlandırdı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Toplantıda okulların ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre belirlemek üzere okul müdürlerine talep formları dağıtıldı. Daha sonra toplanan formlardaki istekler tek tek değerlendirilerek, okulların ihtiyaçları giderilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Etimesgut Altındağ Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title