Haberler

Anadolu Efes Oyuncuları Küçük Hayranlarıyla Buluştu

Güncelleme:

Buyaka, Anadolu Efes basketbol oyuncuları ile Efes Kızları'nın muhteşem gösterilerine ev sahipliği yaparak küçüklere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Anadolu Yakası'nın önemli yaşam kompleksi Buyaka, Anadolu Efes basketbol oyuncuları ile Efes Kızları'nın muhteşem gösterilerine ev sahipliği yaparak küçüklere unutamayacakları bir gün yaşattı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak GNC ve LÖSEV işbirliğinde düzenlenen etkinlikte, lösemi hastası çocuklar, Anadolu Efes oyuncularından Doğuş Balbay, Cedi Osman ve Birkan Batuk ile bir araya gelerek heyecanlı bir karşılaşma gerçekleştirdiler.

Türkiye'nin ve Anadolu Yakası'nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması, teraslı gurme restoranları, özgün mimari yapısı ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunan Buyaka, GNC ve LÖSEV işbirliği ile çocuklara sürprizlerle dolu bir gün yaşattı. Buyaka'nın etkinlik alanında kurulan basketbol sahasında, Anadolu Efes'in başarılı oyuncularından Doğuş Balbay, Cedi Osman ve Birkan Batuk ile bir araya gelerek sembolik bir maç gerçekleştiren minikler, karşılaşma sonrasında da oyuncularla fotoğraf çektirmenin keyfini yaşadılar.

Ali Tınaz'ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği karşılaşmada, Efes kızları ise danslarıyla minik hayranlarına coşku dolu anlar yaşattı. Lösemi hastası çocuklar, eğlenceli karşılaşmanın ardından Buyaka'da miniklere özel olarak tasarlanan Alaaddin'in Sarayı'nı gezerek, sihir ve saray takıları atölyelerinde keyifli çalışmalar yaptılar ve hediyelerle keyifli bir günü noktaladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Balbay Anadolu Efes Birkan Batuk Cedi Osman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title