Haberler

Altay Gole Doyurdu

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki ilk yarıyı play off potasında bitiren Altay, 19 takımlı grupta maçları en gollü geçen takım oldu.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki ilk yarıyı play off potasında bitiren Altay, 19 takımlı grupta maçları en gollü geçen takım oldu. İlk devrede 29 gol atıp kalesinde 25 gol gören siyah beyazlı ekibin oynadığı 18 müsabakada fileler toplam 54 kez havalandı. Altay'ın 4-2 kaybettiği Zonguldak Kömürspor ve 3-3 biten Tekirdağspor maçlarında tribünler 6, 3-2 kazandığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve 4-1 kazandığı Erzin Belediyespor müsabakalarında ise 5 gol izledi.

Altay ilk yarıda oynadığı 18 maçta sadece Düzcespor ve Arsinspor randevularında gol sesi çıkmadı. Maratonun ilk etabında İhsan Furkan rakip fileleri 6 kaz havalandırırken, Hikmet Yiğit ve Hüsamettin'in 5'er, Halil'in ise 4 golü bulunuyor. Arsinspor karşılaşmasından sonra tatile çıkan siyah beyazlılar, ikinci yarı hazırlıklarına cumartesi günü Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde başlayacak. İlk etapta kendi tesislerinde çalışacak Altay, 23 veya 24 Aralık'ta devre arası hazırlık kampı için Antalya'ya gidecek.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzin Belediyespor Erzurumspor Kulübü Arsinspor Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title