Haberler

Almanya'daki Türklerin Yeni Yıl Dilekleri

Güzel anılarla ve acı hatıralarla 2014 yılına veda ediyoruz.

Güzel anılarla ve acı hatıralarla 2014 yılına veda ediyoruz. Almanya'da yaşayan Türkler yeni yıla umutlarla giriyorlar. 2014 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakırken umutlarını yeni yıla taşıyorlar. Dileklerin başında sağlık geliyor. Dilekler arasında savaşların bitmesi, huzur ve daha iyi yaşam koşulları da var.

Almanya'da yaşayan Türklerin dilekleri şöyle

-2014 benim için hem iyi hem kötü geçti, bazı ailevi sorunlar yaşadım. 2015'e bomba gibi girmek istiyorum.

-Her ne kadar olsa da memleketten uzak Almanyalarda acı, tatlı bir yılı kapattık. Dünya halkları için barış ve sağlık diliyorum.

-2014 normal geçti ama gittikçe hayat şartları kötü oluyor. Her sene kötüye gidiyor, çalışıyoruz ama elde var sıfır. 2015'de inşallah her şey güzel olur, çalışmaya devam.

-2014 gayet başarılı geçti. 4 çocuk annesiyim. Bu yıl ikiz kızlarım okula başladı. Ayrıca mide ameliyatıyla 90 kilodan fazla zayıfladım. 2015'den beklentim sevdiklerimin güzel bir yıl geçirmesi ve hepsi için sağlık.

-2015'de herkese sağlık, mutluluk dilerim, savaşların sona ermesini dilerim. Kan dökülmesin insanlar huzur içinde yaşasın.

-2014 inişli çıkışlı geçti. Ev aldım ama masrafları beklediğimden çok oldu. 2015'de maddi durumumun daha iyi olmasını isterim.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title