Haberler

ALKÜ Kariyer Zirvesi 7. İstihdam Fuarı Alanya'da Açıldı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Alanya Üniversitesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen ALKÜ Kariyer Zirvesi 7. İstihdam Fuarı açıldı. Fuarda, çoğunluğu otel 70 işletme katıldı. Etkinlikte, öğrencilerin ve mezunlarının iş dünyasıyla buluştuğu, kariyerlerinin şekillendiği ve geleceğe daha güvenle baktığı bir fırsat olarak değerlendirildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Alanya Üniversitesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen ALKÜ Kariyer Zirvesi 7. İstihdam Fuarı açıldı.

ALKÜ Yerleşkesi'nde organize edilen fuara, çoğunluğu otel 70 işletme katıldı.

ALKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada, 9 yıllık bir üniversite olarak 7'nci önemli bir organizasyona imza attıklarını söyledi.

Öğrencileri iş dünyasıyla buluşturarak, kariyer planlamalarına katkı sunmak istediklerini aktaran Kılıç, "Öğrencilerimizin 1. sınıftan itibaren kariyerlerinde nelerle karşılaşabileceklerini görmeleri ve deneyim edinmeleri için bu fuarı düzenliyoruz. Burada yakaladıkları fırsatlar ve edindikleri tecrübeler ile ileride uzmanlaşacakları alanları kendileri belirlemiş olacaklar." diye konuştu.

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner de etkinliğin paydaşlarından biri olmaktan ve bu etkinliğe katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Etkinliği, öğrencilerin ve mezunlarının iş dünyasıyla buluştuğu, kariyerlerinin şekillendiği ve geleceğe daha güvenle baktığı bir fırsat olarak değerlendirdiklerini anlatan Güner, "Öğrencilerimize burada kazanacakları deneyimler, bilgi birikimi ve iş bağlantıları, onların kariyer hedeflerine önemli birer kılavuz olacaktır." dedi.

Fuara katılan ve destek veren firmalara "Teşekkür belgesi" verildi.

Açılışa, Alanya Belediyesi Başkan Vekili Ali Yenialp, ALKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Akın ve Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, ALKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, ALKÜ Genel Sekreter Sinan Kartal, ALTSO Başkan Yardımcısı Yakut Nazlı Benal, akademik personel ve sektör temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

İki gün sürecek fuarda, "Sizin için ne yapabiliriz?" ve "Turizmde kadın olmak" panelleri ile alanında uzman isimler, öğrencilerle buluşacak.

Kaynak: AA / Güncel

Ticaret Ve Sanayi Odası Alaaddin Keykubat Antalya Alanya Etkinlik Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title