Haberler

Aksaray'da Gaziler Günü kutlandı

Güncelleme:

Aksaray'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Aksaray'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Aksaray'da tören düzenlendi. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen törende çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Programda bir konuşma yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Vatan için toprağa düşmüş aziz şehitlerin aileleri ve gaziler milletin baş tacı. Türk Milleti, şanlı tarihinde zorluklara karşı bağımsızlığını canı pahasına korumayı şiar edinerek girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Mustafa Dağ ise gaziliğin ömür boyu taşınacak bir şeref olduğunu ve bu şerefin ancak Mehmetçiklere mahsus olduğunu kaydetti. Törenin ardından Aksaray Şehitliği'ne geçen protokol üyeleri burada da şehit mezarlarına çiçek bırakıp dualar ederek şehitleri yad etti. Şehitlikte Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Törene, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire müdürleri, STK başkanları ve gaziler katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Eylül Gaziler Günü Aksaray Eylül Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title