Haberler

AKP'li Kayseri Milletvekili Karayel'den Arıtman'a Tepki: Kendi Soyunu Araştırsın

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Yönelik Sözleriyle Gündeme Gelen CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'a, AKP Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de Tepki Gösterdi. Karayel, "CHP'ye de Yakışmayan Bu Milletvekilinin Kendi Soyunun Araştırılmasını, Faşist ve Etnik Anlayışının Yeniden Gözden Geçirilmesini Diliyorum" Dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yönelik sözleriyle gündeme gelen CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'a, AKP Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de tepki gösterdi. Karayel, "CHP'ye de yakışmayan bu milletvekilinin kendi soyunun araştırılmasını, faşist ve etnik anlayışının yeniden gözden geçirilmesini diliyorum" dedi.

AKP Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Meclis Genel Kurulu'nda Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü bütçe görüşmeleri sırasında AKP grubu adına söz aldı. Karayel konuşmasında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün annesine yönelik "Gül'ün annesinin etnik kökeninin Ermeni olduğunu İzmir'deki bir meslektaşım söyledi" diyen CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ı kınadı. Karayel, "Milletvekili sıfatına yakışmayan Canan Arıtman'ı esefle kınıyoruz. Başka sıfatları da hak etmesine rağmen terbiyemize yakışmadığı için kullanmak istemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın yedi göbek soyunu biliyoruz. CHP'ye de yakışmayan bu milletvekilinin kendi soyunun araştırılmasını, faşist ve etnik anlayışının yeniden gözden geçirilmesini diliyorum." diye konuştu. (ANKA)

(EG/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title