Haberler

"AK Partililerin Kasetleri Patlarsa 500 Tane Dallas Dizisi Olur"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, kentte daha çok protesto gösterilerinin gerçekleştirildiği Sabi Yalım parkı'nda, 200 civarında partili ve vatandaşlara hitaben konuşma yaptı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, partisinin İzmit'te gerçekleştirdiği ve yaklaşık 200 partilinin katıldığı açık hava toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de kaset siyasetine son verilmesi gerektiğini belirterek, "AK Partililerin kasetleri patlarsa 500 tane Amerikan dizisi Dallas olur, " dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, kentte daha çok protesto gösterilerinin gerçekleştirildiği Sabi Yalım parkı'nda, 200 civarında partili ve vatandaşlara hitaben konuşma yaptı. Hakkı Öznur Türkiye'nin içerde ve dıyşarda birçok sorunu varken iktidar ve ana muhalefet partisinin kaset siyaseti yaptığı ileri sürdü.

Konuşmasında ülkenin bölündüğünü, terör örgütünün Amerika'dan, Avrupa Birliği'nden destek aldığını ileri süren Öznur Başbakan ve Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Kaset siyaseti yapmayın. BBP olarak kaset yanlısı değiliz.

Siyasetçiler siyaset yapıyorsa tutumlarına dikkat etmeli. AK parti siyasete ahlak getireceğiz derken tam tersi oldu. Her ne kadar şuan ayrılmış olsak ta dört beş kişinin yaptıkları tüm Milliyetçi Hareket Teşkilatı'na dayandırılamaz" dedi.

Konuşmasını, "AK Partililerin kasetleri patlarsa 500 tane Amerikan dizisi Dallas olur, " diyerek sürdüren Hakkın Öznur partiler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title