Haberler

AK Partili Vekilden "Cumhurbaşkanlığı Oy Pusulası" Tweeti

Güncelleme:

AK Partili Vekil Emin Önen, Twitter'dan, '10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Oy Pusulası' yazılı temsili oy pusulası fotoğrafı paylaştı.

AK Partili Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Twitter'da 'eminonen' adlı hesabından takipçileriyle, üzerinde '10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Oy Pusulası' yazılı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı altında 'evet' mührü basılı temsili bir oy pusulası paylaştı.



PUSULADA BAŞKA KİMLERİN FOTOĞRAFI VAR?

Oy pusulasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun fotoğrafının üzerine yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdulkadir Emin Önen Recep Tayyip Erdoğan Twitter Politika Güncel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (22)

vatandaş:

REEEECEP TAYYYYİPPPP ERDOĞANNNNNNNN :) ŞARKIDAKİ GİBİ:)

16
33
yanıtYanıtla
alp:

bu akplilerin yatacak kalkacak yeri yok nerde hile hurda hepsinin altından akp cıkıyor.

22
21
yanıtYanıtla
abcabc@gmail.com:

bi git işine lan

yanıt0
yanıt0
hamburgsaimgumus@yahoo.de:

Yuh yani hepinize feyzioglundan yahut sarigulden cumhurbaskani mi olur.çakal takimi onlar. Siz ne çabuk unuttunuz 2002 ve öncesini ?! Inanin ki Akp gelmeseydi şuan romanya veya fakir bir Afrika ülkesinden beter olurdunuz. Rte çalip çirptiysa bile helal olsun o insana .kimse onun hakkini ôdiyemez.

16
23
yanıtYanıtla
TERCİH MESLEasd@hy.com:

diyorsunuz ki akparti olmasaydı fakir ülke olurduk.Doğru fakir bir ülke olurduk belki ama dinde çook daha samimiydik önceden. 28 Şubat sürecini iyi bilirim. AZdık özdük o günlerde. Ama şimdi çok sayımız ama boş içimiz. mesela egemen bağış hadisesi. önceden olsa bu hadise anında ihraç edilirdi. şimdi öylemi oldu. montaj de geç. kim inandı ?? ayrıca ekonomi konusuna gelince : aslında pamuktan bir kale şuanki ekonominin gücü. ağır sanayiye hiç yatırım yapmadı akparti. çok büyük oranı dış yatırımcının gelişine endeklslendi. dolayısıyla en ufak bir siyasi-sosyal krizde gördüğünz üzere dolar euro fırlıyor yatırım kaçıyor. ve bu ekonomi yapısının diğer bir riski de dış güçler ile aranızı iyi tutmak zorunda olmanız, nihayetinde onların yatırımına kuruyorsunuz ekonominin gücünü.bu da devletin elini kolunu biraz bağlıyor.eee hamburlu kardeşim, nasıl açıklayabildim biraz.?

yanıt0
yanıt0
İNCE HESAPyusufsuci83@hotmail.com:

Fevzioğlu demeyin adam oldu uç günde su tayibi niye seviyorum biliyormusuzun hepinizi dudukluyo yaşasın RTE

11
24
yanıtYanıtla
oldumuhakanerkovan1@hotmail.com:

İnce hesap sen düdüklenme konusunda baya deneyim kazanmışsın geçmiş olsun

yanıt0
yanıt0
incebey:

sayin arkadaslar bazi arkadaslar konusmalarinda biraz olcu kaciriyorlar lutfen rica ediyom duzgun konusmaya davet ediyom arkadaslar ben fransada yasiyom bakin 2000 li yilari oncesi turkiyeye imefe borc para vermiyordu bugun turkiye imf borc veriyor Hussam kardesimiz romanlar bir zamanlar turkiyenin ucuz iscileriydi simdi avrupali oldular esege altundan semer tak yine esek birde avrupa akili insanlarin yeri deyil isinini bilmiyen beceriksizler kacip buraya geliyor biri de benim bugun fransizlar diyo dunyada yasanacak bir ulke varsa oda turkiye dir buyrun arkadaslar hdp _mhp _chp bunlari hankisini getirelim basa hdp kurt kesmin radikali mhp turk kesmin radikali chp sol kesmin radikali bunlarin hic biri tek basina ihtirar gelemez yinede gelse akp gelir cunku cunku bir ailenin iki kisinin oyunu aliyor demeki layik tir veriyorlar hepinize selamlarimi yoluyom saygi ve sevgilerilmle guzel ulkemin mert insanlari paris ten sellamlar tum turkiyem halkina

15
9
yanıtYanıtla
kimsesizgurbetexpress@gmx.de:

yazacak kelime cok özetlesemmm anlamassin uzun uzun yazsamm kendimi yorarim bende almanyada yasiyorum 13 euro maliyeti olan bir pasaporta eger bizden 260 euro aliniyorsa bu 1 2- simdiye Kadar ki hükümetler cok kötüydü Kabul iyi dedigin geldi ne degisti gurbetci yine cilekes din üzerinden sömrülmeye devam sadece kombassan maduru almanyada 172 bin insan bunlara ne yapildi burdaki dernek kurulusu diti be atese atayip 21 milyon yolsuzluk yaptiranda bu Devlet 2009-2010 3 agustosunda 2 kez 368 kg lik kasayi soydurup hesap sormayan da bu Devlet daha yazacak cok sey var ama gerek yok gercekler aci ve kabullenilmez ben bunu biliyorum akilli olalim akilli

yanıt0
yanıt0
kimsesizgurbetexpress@gmx.de:

kurbanda kesecek hayvani bulamayan türkiye,dünyanin en pahali akaryakiti türkiyede, 6,8 milyon insani var disarida,gici kirik yunanistandan sözlesmeli 650 dokdor getiren türkiye, son 8 yilda fuhus almis basini gitmis, toplumun h kart borclusu her insan basina 3 cep telefonu düsüyor hersene evliliklerin 47 si ilk 6 ayinda tekrar ayriliklan sonuclaniyor asgeri ücret 750 tl civarinda dizilerde ve vekillerde sokakdaki ahmet efendinin kullandigi arabadan yada arabanin akar yakit seklinde hicbir siyasiden yokAKILLARA ZARAR YAA AKILLARA HADI YALANI SÖYLEYEN SÖYLÜYOR IMF YE BORC VERIYORUZ DIYE INANAN NASIL INANIYOR BEN BUNA SASIYORUM

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title