Haberler

AK Parti Yeni Genel Başkanını Seçiyor (1)

Ak Parti Genel Başkanının seçileceği 2. Olağanüstü Kongre, Ankara Arena Spor Salonunda coşkuyla başladı.

Ak Parti Genel Başkanının seçileceği 2. Olağanüstü Kongre, Ankara Arena Spor Salonunda coşkuyla başladı.

Ak Parti Genel Başkanlığı için Binali Yldırım tek aday olurken Merkez Yönetim Kurulu da bugün seçilecek. Ankara Arena Spor Salonunda saat 10.00'da başlayan AK Parti 2'nci Olağan Kongresi için partililer erken saatte salona geldi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ve tribünleri kısa sürede dolduran çok sayıda partili slogan atarak Uğur Işılak'ın çalan şarkıları eşliğinde tempo tuttu. Salona giren milletvekillerinden bazıları, ellerinde Türk Bayrağı ve Parti bayraklarını taşıyan AK Partilileri selamladı. Sunucu, Twitter'da 'buyukkongrekutluyuruyus'adıyla hastag açıldığını duyurarak salondakilerden tweet atmalarını istedi.

Salona 'Kutlu yürüyüşümüze Binali Yldırım'la devam', '2023 yolunda Hatay yolların ustasıyla', 'Türkiye'nin meydanları, rengarenktir yolları, bizler dava erleriyiz, haykırırız sevdamızı', 'Can Türkiye'ye heyecan geldi', 'Mesele koltuk değil siz hala anlamadınız mı?', 'Büyük millet büyük güç hedef 2023', 'İlk günkü aşkla', 'Reise yakışır başkanlık, Adıyaman'a yakışır bakanlık', 'Ak gönüller taşıyoruz kara çukurları aşıp gelen'yazılı dövizi dikkat çekti. Partililer hep bir ağızdan "Beraber yürüdük biz bu yollarda" dörtlüğünü okuyarak salonu adeta inletti.

Salona giremeyenler kongreyi spor salonu etrafında kurulan çadırda izledi.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Işılak AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title