Haberler

Ak Gençlerden Öğrencilere Sevgi Eli

Aydın'ın Nazilli İlçesinde AK Partili gençler tarafından düzenlenen kermesin geliri Şanlıurfalı öğrencilere okul malzemesi oldu.

Aydın'ın Nazilli İlçesinde AK Partili gençler tarafından düzenlenen kermesin geliri Şanlıurfalı öğrencilere okul malzemesi oldu. AK Parti Nazilli Gençlik Kolları üyeleri, ilkokul öğrencilerinin üniversite birimine gelen yardım talebine kayıtsız kalmayarak, geliri öğrencilere ulaştırılmak üzere bir kermes düzenledi.

AK Parti Nazilli Kadın Kollarının desteğiyle evlerinde yaptıkları yiyecekleri satmak üzere Nazilli Belediye Meydanında stant açan AK Partili gençler, elde ettikleri gelirin tamamını ve diğer partililerinin bağışlarını Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Büyük Otluca İlkokulu öğrencilerinin talepleri doğrultusunda kırtasiye ve giyim malzemesi olarak kendilerine ulaştıracak.

AK Gençler, Yerli Malı Haftası dolayısıyla hem yerli ürünlere özendirmek hem de ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye destek olmak istediklerini ifade eden Nazilli AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayımız Hakan Çağlar Erürker, Nazilli Belediye Başkan Aday Adaylarımız Bülent Sayar, Kadir Mutlu, Kadın Kolları Başkanımız Serpil Ateş Akkaya, yönetim kurulu üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımızın destek verdiği kermes ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindireceğiz. Yerli Malı Haftası dolayısıyla biz zaten bir etkinlik yapacaktık. Bununla ilgili geçtiğimiz Perşembe günü yaptığımız haftalık olağan toplantımızda üniversite birim başkanımızın bir talebi oldu. Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Büyük Otluca İlkokulu'ndan yardım talebi geldiğini ilettiler. Bizde bu hafta yapılacak Yerli Malı Haftası etkinliğinden elde edilecek geliri bu okulumuza verme kararı aldık. Oradaki kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olalım istedik. Destek olarak kırtasiye, giysi, ayakkabı gibi aklınıza gelebilecek her şey. Kırtasiye desteğini biz aramızda hemen tedarik ettik. Sınıfta ortalama 50 öğrenci var. Biz bu çağrıya sessiz kalamazdık. Bu etkinlik sadece bu okul için. Özellikle doğu bölgesindeki okullar için bu tür etkinlikler devam ediyor. Yerli malımızı özendirelim, tanıtalım ve aynı zamandan da Nazilli AK Gençliğin bu şekilde duyarlılığı olduğunu göstermek amaçlı yaptık. Burada satılan bütün ürünler AK Gençliği üyelerinden ailelerinden yapılan ürünler satışa sunuldu. Sağ olsun vatandaşlarımız, üyelerimiz, iş adamlarımız bize çok destek olduk. Bu tür etkinlerimiz büyüyerek devam edecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerli Malı Nazilli Aydın Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title