Haberler

Aileler Piknikte, Çocuklar Şenlikte!

Güncelleme:

Esenler Belediyesi'nin, Esenler'deki 27 ilk ve orta okul ile gençlik ve bilgi evlerinde 7 bin öğrenciye yönelik düzenlediği "Yaz Okulları", muhteşem bir kapanış yapacak.

"Bilgiyle donatılmış, hikmetin arayışında bir gençlik için" sloganıyla düzenlenen "Yaz Okulları"nın finali renkli görüntülere sahne olacak. 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek final programındaki etkinlikleri Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, çocuklarla birlikte başlatacak.

Etkinlik alanında kurulacak 11 parkurda çocuklar; futboldan basketbola, geleneksel çocuk oyunlarından zekâ oyunlarına kadar çok sayıda etkinlikle buluşacak. Hacivat-Karagöz ve illüzyon gösteriyle renklenecek şölende, çocuklara seyyar büfelerde dondurma, pamuk şekeri ve mısır ikram edilecek. 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde piknik yapan çocukların aileleri de bir yandan doğayla baş başa kalarak güneşli havanın ve yeşilin tadını çıkaracak, diğer yandan da evlatlarının coşku ve heyecanını paylaşacaklar. Program sonunda okul birincilerine belgeleri takdim edilecek ve ödülleri verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik 15 Temmuz Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title