Haberler

Ahlat'ta 'Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' Konferansı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen konferansta 'Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' konusu ele alındı. Konferansa Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 'Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' konulu konferans verildi.

Ahlat İlçe Müftülüğü tarafından Ahlat Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda düzenlenen konferans Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak, Kur'an tilavetiyle devam etti. Daha sonra bir konuşma yapan Ahlat İlçe Müftüsü Mehmet Fudayil Uyanık, konferansa katılan herkese teşekkür ederek, katkı ve desteklerinden dolayı ilçe Kaymakamı Batuhan Bingöl'e teşekkür etti. Ardından Araştırmacı yazar Ramazan Kayan tarafından 'Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' konulu konferans verildi. Konferansın ardından Müftü Uyanık tarafından Kayan'a Ahlat bastonu takdim edildi. Konferansa Ahlat İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, bazı kurum amirleri, ilçedeki imam hatipler ve din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Bitlis Gazze Ahlat Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title