Haberler

Afyonkarahisar "Yolların Kesişme Noktası" Broşürüyle Tanıtılacak

Kurban Bayramı tatili süresinde Afyonkarahisar'a gelecek yerli turistlere ve özel araçları ya da toplu ulaşım araçlarıyla şehirden geçecek vatandaşlara kenti tanıtıcı broşür dağıtılacak.

Kurban Bayramı tatili süresinde Afyonkarahisar'a gelecek yerli turistlere ve özel araçları ya da toplu ulaşım araçlarıyla şehirden geçecek vatandaşlara kenti tanıtıcı broşür dağıtılacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Veysel Eroğlu'nun talimatı üzerine, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresinde Afyonkarahisar'a gelecek turistler ve güzergahtan geçecekler için kenti tanıtıcı broşür hazırlandı.

Broşürde, vatandaşların gezmesi için Kocatepe, Tarihi Afyon Konakları, Frig Vadisi, Akdağ Tabiat Parkı, Tarihi Ulu Cami ve Sultan Divani Mevlevihanesi hakkında bilgi veriliyor, tarihi konaklarda konaklama ile Afyonkarahisar'a özgü lezzetlere ilişkin de öneriler yer alıyor.

Özdilek Kavşağı başta olmak üzere trafiğin yoğun yaşanacağı noktalarda, 9 Eylül'den itibaren dağıtılacak broşürler, ulusal gazetelerin bölge ekleriyle birlikte de verilecek.

Tarihi değerlerimizi, turistik zenginliklerimizi yerinde görün"

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'dan bayram tatili boyunca binlerce kişinin geçeceğini ve bu süreçte şehrin tanıtılması gerektiğini belirtti.

Bakan Eroğlu, şunları kaydetti:

"9 günlük bayram tatilinde şehrimize çok sayıda yerli turist gelecek ayrıca şehrimizden karayoluyla binlerce vatandaşımız geçecek. Bu insanların şehrimizi tanımaları, gezmeleri ve görmedikleri değerleri görmelerini istiyoruz. Tarihi değerlerimizi, turistik zenginliklerimizi yerinde görmelerini bekliyoruz. Bütün vatandaşlarımızı Afyonkarahisarımızdaki tarihi konaklarda ve termal tesislerde konaklamaya, sucuğumuzu, lokumumuzu tatmaya, kaymaklı ekmek kadayıfımızı yemeye davet ediyorum. Ayrıca vatandaşlarımızın Kurban Bayram'ını şimdiden tebrik ediyor, hayırlı bir bayram diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Veysel Eroğlu Kocatepe Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title