Haberler

Afyonkarahisar Çay'da Kaza: 1 Ölü

Çay'da kaza: 1 ölüAFYONKARAHİSAR'ın Çay İlçesi'nde Tır'ın başka bir Tır'a arkadan çarptığı kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Çay'da kaza: 1 ölü

AFYONKARAHİSAR'ın Çay İlçesi'nde Tır'ın başka bir Tır'a arkadan çarptığı kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar- Konya karayolunun 55'inci kilometresinde sabaha karşı meydana gelen kazada, Uğur Kılıç yönetimindeki 49 AG 946 plakalı Tır, bir dinlenme tesisine giren Şaban Tekeli yönetimindeki 68 BB 387 plakalı Tır'a arkadan çarptı. Kazayı gören dinlenme tesisindekiler jandarma ve 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen ekipler arkadan çarpan Tır'ın sürücüsü Uğur Kılıç'ın araçta sıkışarak yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan diğer Tır'ın sürücüsü Şaban Tekeli ise ambulansla Çay Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Uğur Kılıç'ın cansız bedeni AFAD ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılabildi.

Kaza anı yakındaki bir güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde yoldan dinlenme tesisine girmek için sağa yönelen Tır'a, arkadan gelen diğer Tır'ın hızla çarptığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Kılıç Tekeli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title