Haberler

Adıyaman Şehit Yüzbaşı Rıza Fırat İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Yüzbaşı Rıza Fırat için mevlit okutulduHATAY'ın Dörtyol İlçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda kayalıklardan düşerek şehit olan 31 yaşındaki Yüzbaşı Rıza Fırat için memleketi Adıyaman'da mevlit okutulup şehitler için dua edildi.

Şehit Yüzbaşı Rıza Fırat için mevlit okutuldu

HATAY'ın Dörtyol İlçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda kayalıklardan düşerek şehit olan 31 yaşındaki Yüzbaşı Rıza Fırat için memleketi Adıyaman'da mevlit okutulup şehitler için dua edildi.

Tekstil Camisi'nde düzenlenen mevlit programına; şehit Yüzbaşı Rıza Fırat'ın ailesi, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Ercan Atasoy, Vali Yardımcısı Levent Öztin, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazının ardından başlayan mevlitte Kuran okunarak şehitler için dua edildi. Okunan mevlidin ardından Vali Mahmut Demirtaş, şehidin babası Mustafa Fırat ve kardeşlerine başsağlığında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Demirtaş Mustafa Fırat Adıyaman Dörtyol Güncel Haberler

title