Haberler

Adanalı Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Halis Koca’nın cenazesi Adana’nın İmamoğlu ilçesinde defnedildi.

Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Çavuş Halis Koca'nın cenazesi Adana'nın İmamoğlu ilçesinde defnedildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda çıkan çatışmada Uzman Çavuş Halis Koca şehit düştü. Koca'nın memleketi Adana'nın İmamoğlu ilçesinde düzenlenen cenaze törenine; ailesi, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri ile askeri ve sivil erkan katıldı.

Bakan Çelik, Koca'nın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Bu sırada vatandaşlara konuşma yapan Ömer Çelik, "Sınırımızda terör devleti kurmak istiyorlar. Bizler asla buna müsaade etmeyeceğiz. Operasyonlarımız artarak devam edecek. Bizim için, vermiş olduğumuz her bir şehit, bayrağımızın biraz daha göğe yükselmesidir. Adanamız, aziz vatanımız için çok sayıda şehit veriyor. İmamoğlumuz da bu ilçelerimiz arasında yer alıyor. Bütün vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Bekar olan ve anne ile babasını küçük yaşta kaybeden şehidin 3 kardeşi cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Koca'nın cenazesi İmamoğlu ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İmamoğlu Suriye Afrin Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 22 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hakim ve Savcılar ATAMA kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (22 Mayıs) kararları neler? Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

title