Haberler

Adana Hem Çorapları Aldı Hem de 40 Lirayı Dolandırdı

Hem çorapları aldı hem de 40 lirayı dolandırdı Adana'da tekstil mağazasına alış veriş yapmaya gelen 25 yaşlarındaki dolandırıcı, satış elemanını oyalayıp 10 çift çorap ve 40 TL parayla ortadan kayboldu.

Hem çorapları aldı hem de 40 lirayı dolandırdı

Adana'da tekstil mağazasına alış veriş yapmaya gelen 25 yaşlarındaki dolandırıcı, satış elemanını oyalayıp 10 çift çorap ve 40 TL parayla ortadan kayboldu.

Merkez Yüreğir İlçesi'nde İsmail Öztürkeş'in yalnız olduğu sırada tekstil mağazasına müşteri gibi giren şüpheli, bir çift çorap olacağını söyledi. Çorapları inceleyip, kasaya gelen dolandırıcı 50 TL uzattı. Çorabın çiftini 1 TL'den sattıklarını belirten İsmail Öztürkeş, müşterisine kasada bozuk para olmadığını söyledi. Bunun üzerine tezgahtan 9 çift daha çorap alan dolandırıcı, "Bu parayı bozabilir misin" diyerek 50 TL'yi tekrar verdi. Kasadan 40 TL veren İsmail Öztürkeş, çorapları poşete koyup müşterisine verdi. Dolandırıcı, İsmail Öztürkeş'e uzattığı 50 TL'yi de el çabukluğuyla geri alıp işyerinden çıktı. Kasaya baktığında 50 liranın yerinde olmadığını fark eden Öztürkeş, dolandırıldığını anlayıp durumu polise bildirdi.

Öztürkeş'in müracaatı üzerine polis ekipleri işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Çorap ve çalınan 40 TL'nin önemli olmadığını belirten İsmail Öztürkeş, "Giden para ve çoraplar çok önemli değil. Ama nasıl yaptı, nasıl geri aldı anlamadım. Parayı uzattı, ben 40 TL verdim, çorapları poşete doldurup uzattım. Sonra da baktım ki 50 lira yerinde yok. Arkasından koştum, ama gözden kaybolmuştu" dedi.

Polis, eşkali belirlenen dolandırıcının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Politika Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nun bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nun bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title