Haberler

Adana'da Kazada Ölen 5 Kişi Pazar Tatilinden Dönüyorlarmış

Adana'da meydana gelen trafik kazasında ölen aynı aileden 5 kişinin, kentin sahil ilçesi Karataş'ta pazar tatili yaptıktan sonra evlerine döndüğü ortaya çıktı.

Adana'da meydana gelen trafik kazasında ölen aynı aileden 5 kişinin, kentin sahil ilçesi Karataş'ta pazar tatili yaptıktan sonra evlerine döndüğü ortaya çıktı. Aile fertlerinin gün içinde çekip sosyal paylaşım sitesinde yayınladıkları fotoğrafları ise görenleri gözyaşına boğdu. Kaza, dün saat 19.40 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Havutlu Mahallesi'nde

meydana geldi. 01 BB 399 plakalı cipin sürücüsü Özgür Yüzgeç, iddiaya göre önüne çıkan köpeğe çarpmamak için aniden direksiyon kırınca, araç kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek, 35 yaşındaki Hakan Yıldırmaz yönetimindeki 01 BEG 622 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Hakan Yıldırmaz ile beraberindeki babası Mehmet Yıldırmaz (60), annesi Zekiye Yıldırmaz (56), dayısı Kazım Ant (60) ile Ant'ın eşi Gülcan Ant (55) olay yerinde yaşamını yitirdi. Her iki araçta bulunan 6 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında bulunan ölen Mehmet Yıldırmaz'ın torunu 4 yaşındaki Doğukan Emlü'nün ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

SON FOTOĞRAFLARI

Pazar tatili için Karataş İlçesi'ndeki yazlık evlerine gittikleri belirlenen ölenlerin, çektirdikleri fotoğrafları da sosyal paylaşım sitelerinde yayınladığı ortaya çıktı. Aile fertlerinin fotoğraflarını gören yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada ölenlerin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu'na otopsi için getirildi. Yapılan otopsinin ardından cenazeler toprağa verilmek üzere Havutlu Mahallesi'ne götürüldü

TOPRAĞA VERİLDİ

Kazadan 4 saat önce selfie yapıp 'Karataş sahilinden selamlar' notuyla fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan Mehmet Yıldırmaz, eşi Zekiye ve kayınbiraderi Kazım Ant'ın eşi Gülcan Ant ile oğlu Hakan Yıldırmaz'ın cenazeleri otopsinin ardından Akkapı Mezarlığı'na getirildi. Burada defin için hazırlanan cenazeler Kayışlı Mezarlığı'na götürüldü. Yakınlarının güçlükle ayakta durduğu mezarlıkta kılınan cenaze namazlarının ardından 5 cenazede tek tek toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Havutlu Karataş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title