Haberler

ADANA'DA 4 İLÇEDEKİ 6 NOKTADA ORMAN YANGINI SÜRÜYOR

Güncelleme:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, beraberinde milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru ve partisinin İl Başkanı Mehmet Ay ile Adana'nın Kozan ilçesindeki yangında zarar gören mahalleleri gezdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, beraberinde milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru ve partisinin İl Başkanı Mehmet Ay ile Adana'nın Kozan ilçesindeki yangında zarar gören mahalleleri gezdi. Açıklamalarda bulunan Çelik, yangınlarda hayatını kaybedenler ve orman teşkilatındaki şehitler için rahmet diledi. Antalya Manavgat'taki büyük yangını hatırlatan Çelik, Kozan ve Aladağ ile Osmaniye ve Mersin'de hala yangınlarla mücadele edildiğini kaydetti. Yangınları söndürdükten sonra yaraların sarılacağını anlatan Çelik, resmi kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

'EKOLOJİK TERÖR MUAMELESİ GÖRÜR'

İhmal, kasıt ve terör olayı fark etmeksizin ekolojik terör sayıldığını aktaran Çelik, 'İnsan, hayvan ve bitki canlarına zarar veren her şey, insan hayatına da kasteder, tüm doğaya da kasteder. Bunların hepsi ekolojik terör muamelesi görür. Şimdi terör bunların içinde midir, değil midir Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı bütün soruşturmaları güçlü şekilde sürdürüyor. Netice olarak ortaya çıkan her şey vatandaşlarımızla paylaşılır ve gereği muhakkak suretle yapılır' dedi.

KOZAN KISMEN KONTROL ALTINDA

Orman teşkilatı, AFAD, sağlık ve güvenlik ekiplerinin 7 gün 24 saat esasına göre, üstün tecrübeyle çalıştıklarını bildiren Ömer Çelik, yangınların son durumuna ilişkin şunları söyledi

'Kozan'da yangın belli oranda kontrol altına alındı. Aladağ'da riskimiz hala devam ediyor. Geçmiş senelerde de yangın, bölgemize büyük zarar vermişti. Söndürülmesinin akabinde çalışmalar yapılmıştır. Burada deneyimli ekipler var. Vali Bey'in anlık olarak ilk başta bölgelerin tahliyesiyle ilgili karar alması, bir can kaybının olmasının önüne geçti.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Çelik Kozan Adana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title