Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı faaliyet raporu reddedildi

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan ayı son oturumunda Belediyenin 2020 yılına ait faaliyet raporu üzerinde görüşmeler yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan ayı son oturumunda Belediyenin 2020 yılına ait faaliyet raporu üzerinde görüşmeler yapıldı. Mecliste çoğunluğu elinde bulunduran Cumhur İttifakı raporu reddetti.

Zeydan Karalar Başkanlığında toplanan mecliste raporla ilgili bilgiler veren Başkan Karalar, konuşmasını tamamlayınca divandaki yerini Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Bayar'a bıraktı.

Rapor üzerinde söz alan MHP'li Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, "31 Mart 2019 seçimlerinin ardından tam 2 yıl geçti. Ne yaptık bu 2 yılda? Hayallerimizden neler gerçekleşti? Vatandaşa, Adanalılara verdiğimiz sözlerden ne kadarını gerçekleştirdik?" diye sordu.

Demirdağ, hazırlanan raporla ilgili kitabın 2019 ile arasında sadece renk farkının bulunduğunu söyledi.

AK Partili Ozan Gülaçtı ise, raporun "Sözde rapor" olduğunu ifade ederek, bir hizmet ve faaliyetten daha çok seçim bildirgesi gibi vaatlerden oluştuğunu kaydetti. Gülaçtı, "Raporun başı vaat, ortası demagoji, sonu hüsrandır" dedi.

İYİ Parti Grup Sözcüsü Recai Mercimek de, Başkan Zeydan Karalar'ı tebrik ettiğini belirterek devri sabık oluşturmadığını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Serdar Seyhan, faaliyet raporunu savundu. Seyhan, "Adana'da 2 yıldır bir şey yapılmadı demek haksız bir eleştiridir. Bir belediye tabidir ki asli görevini yapacaktır. Asli görevinin dışına çıkamaz. Geçmiş yönetimlerin yarım kalan projelerini tamamlayacaktır. Devlette devamlılık esastır" ifadesini kullandı.

Başkan Zeydan Karalar kürsüye gelerek eleştirilere cevap verdi.

Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Bayar daha sonra 2020 yılı faaliyet raporunu oyladı. Mecliste çoğunluğu elinde bulunduran Cumhur ittifakının oylarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yılı faaliyet raporu reddedildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeydan Karalar Karalar Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title