Haberler

Adana: Adana'da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Adana'da Meydana Gelen Trafik Kazasında 6 Kişi Yaralandı.

Adana'da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, Fuzuli Caddesi üzerinde meydana geldi. Fadıl Baki Savacı (23) yönetimindeki 01 SS 834 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle orta refüjden yolun diğer tarafına geçerek, karşı yönden gelen Zeycan Tarak'ın kullandığı 01 FM 029 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Zeycan Tarak (40) ile aynı araçtaki Mine Tarak (31), Durdane Nur Tarak (11), Yaren Tarak (8) ile diğer araç sürücüsü Fadıl Baki Savacı ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerindeki özel bir otomobil ve ambulansla Adana Numune Hastanesi ile Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücüler Tarak ile Savacı'nın durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen Tarak ailesinin yakınları, kazaya sebep olan diğer otomobili tekmeleyerek kazaya isyan etti. Öfkeli şahıslar polis tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title