Haberler

60 Bin Kadın Fahişelik için Sırada

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin, Ekonomik Krizi En Ağır Yaşayan Ülkelerden Biri Olduğunu Söyleyerek, "60 Bin Kadın, Hayat Kadını Olarak Geçimini Sağlamak İçin Sıraya Girmiş Durumda" Dedi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin, ekonomik krizi en ağır yaşayan ülkelerden biri olduğunu söyleyerek, "60 bin kadın, hayat kadını olarak geçimini sağlamak için sıraya girmiş durumda" dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız ve ve beraberindeki heyeti, Mecliste kabul etti.

Akyıldız, burada yaptığı konuşmada, kamu çalışanlarına grev ve toplu sözleşme hakkı tanınmasını istedi. Masadaki en önemli konunun bu olacağını belirten Akyıldız, mali ve sosyal haklarda da ''uçuk, kaçık'' taleplerde bulunmayacaklarını söyledi. Akyıldız, ''Ancak ekonomik krizin faturasını ödemeye niyetimiz de yoktur. Dileğimiz bir uzlaşmaya gidilebilmesidir. Uzlaşmak niyetiyle masaya oturuyoruz'' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu da Türkiye'nin ekonomik krizi en ağır yaşayan ülkelerden biri olduğunu, birilerinin krizi fırsata çevirdiğini ve gelir adaletsizliğinin giderek derinleştiğini söyledi.

Sokaktaki insanın kan ağladığını, bu tablonun devam etmesi durumunda sosyal patlamaların yaşanacağını iddia eden Kılıçdaroğlu, ''Çiftçi, işçi, emekli perişan durumda, işsizlik artıyor. Bir yandan da birilerinin mal varlığında artışlar oluyor'' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

''Kimdir bu birileri? AKP, bu birilerini açıklamak zorundadır. Eğer Sayın Başbakan geleceğini garanti etmek için etrafını Çin Seddi gibi çevirdiği Kısıklı'daki villasında oturacaksa, krizden etkilenmeyeceğini çok iyi biliyoruz. O villaları da Sayın Başbakan medyaya açmalıdır. Kendi geleceğini nasıl garanti ettiğini Türk toplumu görmelidir. Fakir fukara dostu denilen sayın Başbakan Kısıklı'daki villaları açsın bakalım, biz de görelim.''

-''ÖRTÜLÜ FAŞİZM...''-

Basına da görev düştüğünü ancak, ''AKP'nin örtülü bir faşizmi uygulama yolunda'' olduğunu savunan Kılıçdaoğlu, her alanda ciddi baskılar uyguladığını iddia etti.

''Türkiye'de, 60 bin kadının bedenini satmak için sıraya girdiğini'' kaydeden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

''AKP adaleti budur işte. Millete din iman söyleminde bulunuyorsunuz, bir bakıyorsunuz ki 60 bin kadın, hayat kadını olarak geçimini sağlamak için sıraya girmiş durumda. Bu acı tabloları, medyanın, gündeme getirmesi lazım. Medya üzerinde AKP'nin baskısını da biliyoruz. Yandaş medya yarattılar. Türkiye'yi güllük gülistanlık gösteriyorlar. O medyadan kim istiyorsa Anadolu'ya gidelim, hayatı görsünler.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title