Haberler

4. Yapı ve Otel Fuarı Açıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 4.Yapı & Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarı açıldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 4. Yapı & Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarı açıldı. Turizm sezonu öncesi kapılarını ziyarete açan fuarda 165 stand bulunuyor.

Tuna Ajans tarafından turizm sezonu öncesi sektör temsilcileri ve iş adamlarına buluşturmak amacıyla düzenlenen Yapı & Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarı'nın dördüncünsü yine Bodrum'da açıldı. Bodrum Pazar Yeri'ndeki fuarın açılışına Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili DP'li Hüseyin Yıldızhan, Tuna Ajans Genel Müdür Yardımcısı Ayda Tuncaengin ve davetliler katıldı. 3 Mart'a kadar açık kalacak fuarda 165 standta 5 bin çeşit ürün sergileniyor.

Tuna Ajans Genel Müdür Yardımcısı Ayda Tuncaengin, dört yıldır aralıksız devam eden fuarın Bodrum'a kazanç getirdiğini söyledi. Ege ve Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden olan Bodrum'un, aynı zamanda ülkenin en büyük yazlık merkezi haline geldiğini kaydeden Tuncaengin, 'İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok köşesinde yaşayan binlerce kişi Bodrum'da ev sahibidir. Bu trend başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesine de yayılıyor. Her geçen yıl artan turizm tesisleri, villalar ve lüks konutların ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Maalesef bu ihtiyaçları karşılamak çok da kolay olmuyor. İşte Bodrumlunun sorununa çözüm bulmak amacıyla Yapı & Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarı bu nedenle açılmıştır. 2008'den bu yana yalnızca sektörü düşenerek hareket ediyoruz. Turizme bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruzö diye konuştu.

Fuarın açılışının yapılmasının ardından protokol, alanı gezerek sergilenen ürünleri inceledi. Kaymakam Gödekmerdan, Bodrum evlerinin vazgeçilmez rengi olan beyaz granitleri oldukça beğenerek kaymakamlık binasına yaptırmak istediğini belirtti. Dilek Ertem tarafından satışa sunulan lambalar da oldukça ilgi gördü. Ertem'in kuş figürlü abajur lambası fuarın en dikkat çekici objelerinden biri oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gödekmerdan Ali Barış Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title