Haberler

30 Lira İçin 30 Yıl Hapis Cezası İstendi

Güncelleme:

Antalya'da kurusıkı tabancayla iki eczaneyi soydukları ve bir eczaneden 30 lira gasbettikleri iddia edilen 2 kişi hakkında 30 yıl hapis cezası istendi.

Antalya'da kurusıkı tabancayla iki eczaneyi soydukları ve bir eczaneden 30 lira gasbettikleri iddia edilen 2 kişi hakkında "nitelikli gasp" suçlamasıyla 30 yıl hapis cezası talep edildi.

Cumhuriyet savcısı Haki Çeliker tarafından iki ayrı olay için hazırlanan iddianameler, Antalya 2. Ağır ve 3. Ağır ceza mahkemeleri tarafından kabul edildi.

Buna göre 27 Aralık 2014'de S.E.T, arkadaşı S.T. ile Altınova Mahallesi'ndeki eczaneyi soymak için motosikletle bölgeye geldi.

S.T motosikleti çalışır vaziyette bekletirken başını kapüşonla, yüzünü ise kaşkolle kapatan S.E.T, kuru sıkı tabancayla eczaneye girdi. Burada kalfa olarak çalışan ve kucağında bebeği bulunan Yasemin Düzgün'e silahı doğrultarak yazar kasadaki paraları isteyen S.E.T, bu sırada eczaneye doğru birinin geldiğini görünce tezgahın üzerinde bulunan 30 lirayı alıp hızla dışarı çıktı.

Zanlı, arkadaşının kullandığı motosikletin arkasına binerek Koyunlar Mahallesi'nde bulunan başka bir eczanenin önüne geldi.

Eczaneden içeri girerek burada bekleyen Sıdıka Seher Öztürk'ü de tabanca ile tehdit eden S.E.T, kasada bulunan 360 lirayı alarak dışarı çıktı, ancak arkadaşına kasadan 280 lira aldığını söyledi.

İki zanlı, 280 lirayı paylaşarak olay yerinden ayrıldı.

Bunun üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, zanlıları gözaltına aldı.

S.E.T.'nin üzerinden ilk eczaneden aldığı 30 lira, ikinci eczaneden aldığı 280 lira ve daha önce cebinde bulunan 50 lira olmak üzere 360 lira çıktı. Bu para polise teslim edildi.

Yasemin Düzgün'ün şikayetçi olduğu 30 liralık gasp olayıyla ilgili 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Sıdıka Seher Öztürk'ün şikayetçi olduğu gasp olayıyla ilgili 3. Ağır Ceza Mahkemesinde, TCK/149-1 maddesi gereğince zanlıların haklarında ayrı ayrı 20'şer yıldan 30'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Savcı, gerçek olmasa bile kurusıkı tabancanın iğfal (aldatma) kabiliyetinin bulunduğu ve bu tabancanın gerçek tabanca gibi değerlendirilmesini talep etti. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Altınova Antalya Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title