Haberler

2.uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı Açılıyor

Çanakkale'de 2.Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı, cumartesi günü Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde açılıyor.
7-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak 2.Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı'na Türkiye'nin önde gelen...

Çanakkale'de 2. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı, cumartesi günü Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde açılıyor.

7-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak 2. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı'na Türkiye'nin önde gelen yayınevleri katılıyor. Fuarın onur konuğu ise Azerbaycan. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nin salonlarında 8 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak olan Uluslararası 2. Çanakkale Kitap Fuarı'na ulaşım için İskele Meydanı ve eski Otogar'dan düzenli aralıklarla otobüs kaldırılacak. Fuarı ziyaret eden kitapseverler fuar boyunca Necip Fazıl Kısakürek'in sergisini gezebilecek. 2.Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı onur konuğu olarak bu yıl Azerbaycan'ı ağırlayacak. Azeri edebiyatının önemli isimlerinin konuk olduğu fuarda şair ve yazarlardan oluşan bir grup fuar boyunca kitapseverlerle birlikte olacak.

Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı'nda çok sayıda yazarın yanı sıra Can Bonomo, Cumhurbaşkanı Abdulah Gül'ün dayısı Abdullah Şatoğlu, Prof. Dr. Mehmet İsmail, Ümit Yaşar Işıkhan, Sinan Yağmur gibi ünlü isimler kitaplarını imzalayacak, konferans verecek. Fuara katılacak yazarlar arasında Avrasya Yazarlar ve Şairler Derneği'nden Yakup Deliömeroğlu, Rumeli Aydınları ve Yazarları Birliği'nden Osman Baymak Kosova ile Afaq Fedai, Harid Fedai, Toprak Işık, Eşref Karadağ, Nursel Çetin, Halil Özçelik, Çiğdem Gündeş, Miyase Sertbarut, Süleyman Kocabaş, Bengül Dedeoğlu, Yasemin Bülbül, Mehmet Reşit Çelikler, Suat Turgut, Ümit Yaşar Işıkhan, Nermin Devrimci, Gönül Aktürk, Halil Anlı, Ayşegül Gök, Celalettin Aksu, Abbas Karakaş, Şehmuz Şahin ve Erdal Demirkıran da bulunuyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Çanakkale Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title