Haberler

2 Çocuğunun Gözü Önünde Eşini Öldürdü

Güncelleme:

Samsun'da Ahmet Tosun, kendisini terk ederek boşanma davası açan eşini 2 çocuğunun gözü önünde tabancayla ateş ederek öldürdü.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 51 yaşındaki Ahmet Tosun, kendisini terk ederek boşanma davası açan eşi 32 yaşındaki Hülya Tosun'u 2 çocuğunun gözü önünde tabancayla ateş ederek öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ahmet Tosun, polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI, BABA EVİNE DÖNDÜ

Samsun'un Bafra İlçesi Gazipaşa Mahallesi Ferah Sokak'ta dün akşama doğru meydana gelen olayda Hülya Tosun, yaklaşık 1 ay önce kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla eşi Ahmet Tosun'u terkederek boşanma davası açtı. 5 yaşındaki erkek çocuğu T.T.'yi de yanına alan alan genç kadın baba evine döndü.

İKİ ÇOCUĞUNUN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Hülya Tosun, dün oğlu T.T. ile birlikte terk ettiği eşinin evine gidip eşyalarını toplayıp diğer oğlu 9 yaşındaki F.T.'yi de yanına almak istedi. Bu sırada eve gelen Ahmet Tosun ile aralarında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Ahmet Tosun üzerindeki tabancayı çıkarıp iki çocuğunun gözleri önünde Hülya Tosun'a peş peşe ateş etti.

KAÇAN KOCA YAKALANDI

Vücuduna 4 kurşun isabet eden genç kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaçan Ahmet Tosun ise, Amasya'nın Gümüşhacıkay İlçesi'nde yakalanıp, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN VURMUŞ

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Tosun, cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Öte yandan Hülya Tosun'un cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Hülya Tosun'un cenazesi bugün Bafra İlçesi Hacınabi Mahallesi Mevlana Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından gözyaşları asasında Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Tosun Gazipaşa Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (4)

kadın hakları:

adam 51 kadın 32 yaşında arada 19 yaş fark :) sonun böyle olur işte,ateş olmayan yerden duman cıkmaz,yaşasın kadın hakları,kadınlar hak hak diye diye bütün hakları alıyorlar,şimdi bu rahmetli boşanaaktı bir güzelde iki çocuk var diye adamın donuna kadar alıp kendine baktıracaktı.bu arada insan tabiatı düzgün durmayacak iki çocuğum var demeyecek kendine bir sevgili bulacaktı,kadına bu kadar hak verirseniz olacağı bu :) , bence birazda erkeklere hak isteyin ki canınızdan olmayın ....zina tekrar suç olmadığı sürece bu memleket bu tür olaylardan kurtulamaz...

9
19
yanıtYanıtla
hanzadenmihcakan@gmail.com:

nasıl bir düşünce tarzıdır bu ?? kadın 2 çıcukla başbaşa kalmış efendi !! hayatı ziyan olmuş emekleri boşa gitmiş !! erkeklere hak istemezsek canımızdan mı olacağız !!! bu ülkede yüzde kaç kendi kararlarıyla evlenebiliyor ?? kaç kişi kendi istediği kişiyi seçiyor ?? hayat tv lerden gördüğünüz gibi değil... VE SEBEP NE OLURSA OLSUN BENİM CANIMI ALMAYA HİÇBİR KULUN HAKKI YOKTUR !!!

yanıt0
yanıt0
Seda:

Ellerin kırılsın adi herif sana iki evlat veren bu kadının hakkını hiç bir şekilde ödeyemessin

18
4
yanıtYanıtla
0:

OLAN COCUKALRA OLDU ÖMUR BOYU GÖZLERININ ÖNUNDE GITMEZ YASADIKLARI AN INSALLAH HER IKISIDE OKUR MUTLU BIR YUVA KURARLAR

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title