Haberler

Gültepe Anaokulu'ndan Suriyelilere Yardım

Güncelleme:

Batman Merkez Gültepe Anaokulu, Batman'da ikamet eden Suriyeli sığınmacılara yardım elini uzattı.

Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Batman'ın varoşlarına sığınan Suriyeliler zor koşullarda yaşamaya devam ederken, bazı duyarlı Batmanlıların destekleriyle hayata tutunmaya devam ediyorlar.

Merkez Gültepe Anaokulu, velilerinden topladığı yardımları kentimize sığınan Suriyeli sığınmacılara ulaştırdı.

Gültepe Okulu idareci, öğretmen ve velilerinin örnek davranış göstererek sağladığı çeşitli gıda, giyim ve çocuk bezi, battaniye ve yorganlardan oluşan yardımları, önceki gün Suriyeli ailelere ulaştırıldı. Gültepe Anaokulu öğretmenleri, Mazlumder Batman şube yetkililerinin adreslerini tespit ettiği yaklaşık 50 aileyi ziyaret ederek yardımları elden teslim ettiler.

Gültepe Anaokulu öğretmenleri, "Velilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Mağdur aileleri evlerinde ziyaret ederek sağladığımız yardımları teslim ettik. Çok zorlu koşullarda yaşam sürdürdüklerini gözlemledik. Aileleri ziyaretimizde durumlarına tanıklık ettiğimiz için hem hüzünlendik, hem de bir nebze de olsa bütçelerine katkı sağlamaya vesile olduğumuz için sevindik. Tüm Batmanlıları kentimizde ikamet eden ve geçim sıkıntısı yaşayan Suriyeli sığınmacılara yardıma davet ediyoruz" dediler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Gültepe Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title