Haberler

Gülen Yüzler Öğrencileri 'Zararlı Alışkanlıklara Hayır' Dedi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri kapsamında eğitim gören Gülen Yüzler Projesi öğrencilerine "Zararlı Alışkanlıklardan Korunma" konulu seminer verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri kapsamında eğitim gören Gülen Yüzler Projesi öğrencilerine "Zararlı Alışkanlıklardan Korunma" konulu seminer verildi. Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan seminere Gülen Yüzler Projesi öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, bir Alman atasözünden yola çıkarak içki, uyuşturucu ve sigaranın pençesinde boğulan insan sayısının denizde boğulan insan sayısından daha fazla olduğunu belirtti. Tuzcuoğlu, "Sizler Türkiyemizin geleceğini dokuyacak gençlersiniz. Alacağınız eğitimlerle edindiğiniz bilgiler ışığında çevrenizi de bilinçlendirmeyi ihmal etmeyin. Her türlü bağımlılıktan uzak sağlıklı bir hayat yaşamanızı diliyorum" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Elçin Balcı, zararlı alışkanlıkların edinilmesi sonucunda ortaya çıkabilecek olumsuz durumlar hakkında bilgiler aktardı. Balcı : "Sigara içenler sadece kendilerine değil, etrafındaki insanlara da zarar verirler. Sigaraya başlamada en önemli etkenler; merak, arkadaş çevresinin ısrarı ve büyüklere özenti. Ama unutmayın ki; sigaraya bağlanmak kolay; ama bırakmak imkansız değildir. Bu anlamda çevrenizdeki sigara bağımlısı kişilere bu bağımlılıktan kurtulmaları noktasında lütfen destek olun" diye konuştu.

Programın sonunda katkılarından dolayı Büyükşehir Eğitim faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, tarafından Yrd. Doç Dr. Elçin Balcı'ya teşekkür plaketi verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Refik Tuzcuoğlu Kayseri Balcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title