Haberler

Göztepe - Karşıyaka Maçı Soyunma Odaları ve Ek Notlar

özcan KIZILTAN (Göztepe Teknik Direktörü)."Derbide kazanmayı çok istedik.

-

özcan KIZILTAN (Göztepe Teknik Direktörü): "Derbide kazanmayı çok istedik. İlk golden sonra ikinci ve üçüncü golü bulamayınca bir puana razı olduk. Karşıyaka'ya ilk yarıda pozisyon vermedik. İkinci yarıda direkten dönen ve kale önünden kaçırdığımız pozisyonlar var. Farklı kazanması gereken taraftık. Futbolcularımızdan beklenti çok fazla. Bu da üzerlerinde baskı oluşturuyor. Şu an kapasitemizin altında bir performansla oynuyoruz. Futbolcularım önümüzdeki haftalar için çok iyi sinyaller verdi."

Reha KAPSAL (Karşıyaka Teknik Direktörü): "Maç dengeli başladı. Çok basit bir gol yedik. Yeni takım olmanın sıkıntılarını yine yaşadık. İkinci yarıda Göztepe şuursuzca yan toplardan gol aradı, üzerimizde baskı oluşturamadı. Karşılaşmayı 3-1 veya 4-1 kazanabilirdik. Ancak iki haftadır ne yazık ki ilk golü yiyip oyuna yenik başlıyoruz. Henüz kapasitemizin yüzde 60'ını kullanıyoruz. Zaman lehimize işliyor. Çok farklı bir takım olacağız."

NOTLAR

KARŞIYAKA'nın Altay'dan transfer ettiği stoper Ufukhan karşılaşmayı mumya gibi tamamladı. Karşılaşmanın başında takım arkadaşı Taha'yla çarpışınca kaşı açılan, burnu kırılan tecrübeli futbolcu ilk yarıyı böyle tamamladı. Devre arasında burnu düzeltilen, kaşına da beş dikiş atılan Ufukhan özel bir bandajla derbiyi tamamladı. Göztepe ataklarına başarıyla göğüs geren Ufukhan taraftarların büyük takdirini kazandı.

KARŞIYAKA'nın Erdi'yle skora denge getirmesinin ardından yeşil-kırmızılı tribünlerden iki havai fişek atıldı. Fişeklerden ilki stadın dışına giderken, ikinccisi Göztepe kapalı tribünün ön kısmında oturan üç kişinin hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Göztepe tribünlerinde yakılan meşaleler ile Karşıyaka tribününden atılan havai fişek güvenlik önlemlerinin yeterli olmadığını gözler önüne serdi. Fişeği atan Karşıyakalı iki taraftar belirlenip gözaltına alındı. Derbiden sonra önce Göztepeli taraftarlar stattan çıkarıldı. Karşıyakalı taraftarlara ise uzun süre kale arkası tribünde bekletildi.

EK-US(TB/Aİ) - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title