Haberler

Google, E-posta Güvenliğini Geliştirerek Yeni Bir E-posta Paketi Piyasaya Sürüyor

Google, E-posta Kapasitesini ve Güvenliğini Artırarak Yeni Bir E-posta Paketi Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor. Salı Günü Tanıtılacak Olan Geliştirilmiş E-postada, Çöp, Virüslü ve Cinsel İçerikli Mailleri Kabul Edilmeyecek ve E-postaların Saklanma Süresi Daha da Uzun Olacak.

Google, e-posta kapasitesini ve güvenliğini artırarak yeni bir e-posta paketi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Salı günü tanıtılacak olan geliştirilmiş e-postada, çöp, virüslü ve cinsel içerikli mailleri kabul edilmeyecek ve e-postaların saklanma süresi daha da uzun olacak.

Bütün yeni özellikler Lotus Notes, Nowell Groupwise gibi bir çok microsoft exchange programlarıyla da uyumlu bir şekilde çalışabilecek.

E-postanın fiyatı, müşterinin isteği doğrultusunda güvenlik derecesi ve e-postaların saklama süresine göre aylık 3 Dolar'dan 25 Dolar arasında değişecek.

Microsoft, Google ile arasındaki arama motorları ve reklam pazarı gibi açılan farkları kapatmak için Google'un rakibi olan Yahoo'yu 40 Milyar Dolar karşılığında almayı planlıyor.

Eğer Yahoo, Microsoft'un bu teklifini kabul ederse, Microsoft'un arama motoru pazarı yüzde 3'ten yüzde 16'ya çıkmış olacak.

Google, şuan da zaten yüzbinlerce şirketin, devlet kurumunun ve okulların Google'un yazılımlarını kullandığını söylüyor.

(İHA-KB-BA-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title