Haberler

Gomez'in Menajeri Uli Ferber: Euro 2016'dan Sonra Karar Verilecek

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez hakkında menajeri Uli Ferber, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra karar vereceklerini söyledi.

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez'in siyah beyazlı takımdaki geleceği hakkında menajeri Uli Ferber'den açıklama geldi.

''SADECE ŞAMPİYONAYI DÜŞÜNÜYOR''

Siyah beyazlılarda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Gomez ile ilgili Alman basınına konuşan Ferber, "Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Gomez nerede oynayacağına karar verecek. Bu süreye kadar benim işim, çözüm bulmak için Fiorentina ve Pantaleo Corvino (Fiorentina Genel Direktörü) ile konuşmak olacak. Gomez şu anda sadece Fransa'yı düşünüyor" ifadesini kullandı.

GOL KRALI OLDU

Mario Gomez bu sezon Beşiktaş ile birlikte sahaya çıktığı 33 lig maçında 26 gol attı ve gol krallığını kazanmayı başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

beşiktaşlı:

kimse başiktaştan büyük degildir kimler geldi kimler gitti gideceksen git giderken ardında güzellik bırak güzel analım bu senin işin saygı duyarız ama yok bundan sonra yok şu saatten sonra olmaz olamaz

5
0
yanıtYanıtla
adanalı:

iş yapsaydı italyada yapardı. bjk de tekrar doğdu ama nankörlük yapıyor

4
0
yanıtYanıtla
fanatik:

beşiktaşda van persi yada balotelli olsa bu beslenmeyinen 35 gol atardı beşiktaşda ben bile böyle desdekle 20 gol atarım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title