Haberler

Gökhan Zan Ankaragücü Maçında da Forma Giyemeyecek

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nde 24 Eylül Pazar Günü Bjk İnönü Stadı'nda Ankaragücü ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Basına Kapalı Olarak Gerçekleştirdiği Antrenmanla Sürdürdü. Bjk Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jean Tigana Yönetiminde Yapılan Antrenmanda Siyah-beyazlı Futbolcuları...

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi`nde 24 Eylül Pazar günü BJK İnönü Stadı`nda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların bir süre bireysel olarak çalıştıktan sonra, gruplara ayrılarak ayak tenisi oynadıkları bildirildi. Antrenmana sakatlıkları süren Mustafa Doğan ve Gökhan Zan katılmazken, İbrahim Toraman ile Bobo`nun ise kondisyoner eşliğinde çalıştığı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan Zan ve Mustafa`nın Ankaragücü karşısında da forma giyemeyeceğini belirterek, ``İbrahim Toraman ve Bobo`nun durumu ise yarın yapılacak idmanın ardından belli olacak`` dedi.

Beşiktaşlı futbolcular Ankaragücü maçı için yarın öğleden sonra kampa girecek ve akşam yapacağı idmanla karşılaşmanın hazırlığını tamamlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title