Haberler

Giresun Valisi Taşkesen Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Giresun'da, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.

Giresun'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye Meydanı'nda yapılan törene Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Giresun Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halim Tırkaz, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temur, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Taşkesen, törenin ardından beraberindekilerle birlikte Giresun Jandarma Komutanlığı, Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi ile yetiştirme yurdunu ziyaret ederek

buradakilerle bayramlaştı.

Taşkesen, beraberindekilerle birlikte Giresun Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasını ziyaret ederek burada Atatürk Anıtı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Vali Taşkesen, yaptığı açıklamada, bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların sona erdirildiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün öne çıkarak birlik beraberlik ve kaynaşmanın daha da güçlendiği özel günler olduğunu söyleyerek, "Halkımızın bütün günlerinin bayram huzuru, sevinci ve hoşgörüsü içinde geçmesini diliyorum" dedi.

(AÇ-ÖS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title