Haberler

Gezide Hayatını Kaybeden Muhtar Toprağa Verildi

Tokat Belediyesi ve Muhtarlar Derneği Tarafından Alanya'da Düzenlenen Gezi Programında Geçirdiği Rahatsızlık Sonucu Hayatını Kaybeden Yeşilova Mahallesi Muhtarı Haydar Güleryüz Toprağa Verildi.

Tokat Belediyesi ve Muhtarlar Derneği tarafından Alanya'da düzenlenen gezi programında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Yeşilova Mahallesi Muhtarı Haydar Güleryüz toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Tokat'ta 32 muhtar arkadaşı ile bu yıl 7.'si düzenlenen gezi programına katılan Yeşilova Mahallesi Muhtarı Haydar Güleryüz (61), gezinin 5. günü sabah saatlerinde rahatsızlandı. Oteldeki odasında arkadaşları tarafından baygın olarak bulunan Güleryüz, Alanya'da hastaneye kaldırıldı. Solunum yetmezliği sonucu kaldırıldığı özel bir hastanede dün hayatını kaybeden Güleryüz'ün cenazesi sabah saatlerinde Tokat'a getirildi. Evine getirilen Güleryüz'ün cenazesi aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. 4. dönem muhtarlık görevini yürüten evli ve 5 çocuk babası Haydar Güleryüz'ün ölümü ailesini ve sevenlerini gözyaşına boğdu.

(Nİ-MAY-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title