Haberler

Sivas'ta Yaya Geçitleri Kırmızı-beyaz

Sivas'ta yaya geçitleri kırmızı-beyaz Sivas Belediyesi tarafından Muhsin Yazıcıoğlu bulvarı üzerinde yapılan kırmızı-beyaz renkteki yaya geçitleri vatandaşlardan büyük bir beğeni topladı.

Sivas'ta yaya geçitleri kırmızı-beyaz

Sivas Belediyesi tarafından Muhsin Yazıcıoğlu bulvarı üzerinde yapılan kırmızı-beyaz renkteki yaya geçitleri vatandaşlardan büyük bir beğeni topladı.

SİVAS - Sivas Belediyesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinden 4 Eylül Stadyumu'na gidilen yoldaki yaya geçitlerini Demir Grup Sivasspor'un renkleri olan kırmızı-beyaza boyadı. Fanatik yaya geçitleri vatandaşlardan büyük bir beğeni topladı.

Sivas'ın en önemli marka değerlerinden biri olan Demir Grup Sivasspor'un renkleri olan kırmızı-beyaz yaya geçitlerinde görülmeye başlandı. Sivas Belediyesi tarafından Gültepe Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde 4 Eylül Stadyumu'na gitmek için geçilen yaya geçitleri kırmızı-beyaz renklerle boyandı. Vatandaşların büyük beğenisini toplayan fanatik yaya geçitleri görenlerin dikkatini çekiyor.

Sivasspor taraftarı Ömer Yıldız," Sivasspor'a giden yolların kırmızı-beyaza bürünmesi Sivaslılar'a Sivasspor'u hatırlatıyor. Sivasspor şehrimizin bir değeri Sivasspor şehre her geçen gün olan ilgiyi artıyor. Yapanların ellerine sağlık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sivasspor Eylül Sivas Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title