Haberler

Kısıtlamanın kaldırılmasının ardından sahiller çocuklarla doldu

Güncelleme:

Kısıtlamanın kaldırılmasının ardından sahiller çocuklarla doldu Ebeveynleriyle birlikte sahile gelen çocuklar denizin tadını çıkarırken, yüzde 75 neme karşın 65 yaş ve üstü vatandaşların da sahile geldikleri gözlendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı şartlar dahilinde 18 yaş altı ile...

Kısıtlamanın kaldırılmasının ardından sahiller çocuklarla doldu

Ebeveynleriyle birlikte sahile gelen çocuklar denizin tadını çıkarırken, yüzde 75 neme karşın 65 yaş ve üstü vatandaşların da sahile geldikleri gözlendi

ANTALYA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı şartlar dahilinde 18 yaş altı ile 65 yaş ve üzerine uygulanan kısıtlamayı kaldırıldığını açıklamasının ardından, Antalya'da dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ebeveynleriyle birlikte gelen çocuklarla doldu. Sahilde yüzde 75'lik neme karşın 65 yaş ve üzeri vatandaşların da olduğu gözlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın dün akşam kabine toplantısı sonrası 18 yaş altına haftanın her günü ebeveynleriyle birlikte olmak şartıyla, 65 yaş ve üstü için de yine her gün 10.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceğini açıkladı. Erdoğan'ın açıklamasının ardından bugün sabah saatlerinde binlerce vatandaş ve tatilciler, çocuklarıyla birlikte Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Hafta içi olmasına karşın eskiden özlenen günlerine dönen sahilde yoğunluk göze çarptı. Denizin, güneşin tadını çıkaran çocukların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Kentte hava sıcaklığının 26 derece, nem oranınınsa yüzde 75 olarak ölçülmesine karşın 65 yaş ve üstü vatandaşların da sahile geldiği dikkat çekti.

"Alınan karardan dolayı çok memnunuz"

Çocuklarını denize getiren Recep Samancı, "Çocuklar sahilde eğleniyorlar. 2 aydır içerdelerdi. Okullar da tatil. Alınan karardan dolayı çok memnunuz. Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız bu süreçte dünyaya örnek olacak şekilde çok büyük başarı gösterdiler." diye konuştu.

"Babaannem bu habere çok sevindi"

İlk defa kızını denize getirdiğini belirten Dilara Karakuş Bulut da, "Kızım çok eğlendi. Deniz girdi, çıkmak istemedi. Tabi şuanda hiç bir şey anlamıyor. Açıkçası babaannem de bu habere çok sevindi. Şuan evde dışarıya çıkmayı bekliyor." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Antalya Genel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Çekya'nın EURO 2024 kadrosu! Çekya EURO 2024 aday kadrosunda kimler var? Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title