Haberler

Gençlik Parkı'nda Sıra Dışı Evlenme Teklifi

Gençlik Parkı ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu.

Gençlik Parkı ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu. Gazeteci Berat Erkök, kız arkadaşı Tuğçe Irmak'a su gösterisi eşliğinde evlenme teklif etti.

Ankara'nın en önemli eğlence alanlarından Gençlik Parkı ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu. 23 yaşındaki gazeteci Berat Erkök ve 1.5 yıldır birlikte olduğu Hollanda'da psikolojik danışmanlık yapan 23 yaşındaki kız arkadaşı Tuğçe Irmak ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı aldı. Berat Erkök, Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda gerçekleştirdiği su gösterisini sevgilisine evlenme teklifi etmek için fırsat bilerek 2 gün boyunca hazırlık yaptı. Erkök, Gençlik Parkı havuzunda gerçekleşen su gösterisinde sevgilisiyle birlikte çekindikleri fotoğraflar ve "Benimle evlenir misin?" yazılı bir slayt gösterisi ile sevgilisine evlenme teklif etti. Tuğçe Irmak, sevgilisinin bu sürpriz evlenme teklifi karşısında şaşkınlık yaşadı. Kısa süreli bir şaşkınlığın ardından evlenme teklifini kabul eden Irmak, "Çok mutluyum, bu şekilde bir evlenme teklifi beklemiyordum" diyerek duygularını ifade etti.

Kız arkadaşına unutmayacağı bir evlilik teklifi yapan Berat Erkök ise, "Böyle bir evlenme teklifi edebilmek için 2 gün çabaladım. Bu teklif için Tuğçe'ye dün yalan söylemek zorunda kaldım. Hatta bunun için aramız bozulmuştu" dedi.

Tuğçe Irmak, sevgilisi Berat Erkök'ü bu şekilde bir evlenme teklifi ettiği için affettiğini söyledi. Genç çiftin anneleri de bu sürpriz evlenme teklifine şahit oldu. Erkök ve Irmak'ın anneleri, teklifin kendilerine de sürpriz olduğunu ve mutlu olduklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title