Haberler

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav: "Beşiktaşı Kutluyorum"

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav: "Beşiktaşı kutluyorum" "Havuzun bozulması iyi olur, İstanbul kulüpleri kendi aralarında oynarlar" Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, "Beşiktaş beklediğimden daha kötü oynadı" dedi.

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav: "Beşiktaşı kutluyorum"

"Havuzun bozulması iyi olur, İstanbul kulüpleri kendi aralarında oynarlar"

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, "Beşiktaş beklediğimden daha kötü oynadı" dedi.

Maçın ardından konuşan Cavcav, "İnsan, mağlup olduğu zaman söyleyecek pek bir söz bulamıyor. Bana göre, çok güçlü bir Beşiktaş karşısında çok genç bir takıma sahibiz. 2 tane, 3 tane oyumuz sarı kartlı yada sakat, onları oynatma imkanı bulamadık. 2-0'lık bir mağlubiyeti normal olarak görüyorum. Ancak şampiyonluğa oynayan bir Beşiktaş Kulübümüzün daha iyi bir futbol oynamasını bekliyordum. Fakat, Gençlerbirliği karşısında gol atan taraf Beşiktaş oldu ama futbol oynayan taraf Beşiktaş oldu diyemem. Dolayısıyla ben Beşiktaş'ı kutluyorum Futbolda mağlubiyet de galibiyet de şereflidir. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" diye konuştu

HAVUZUN BOZULMASI ÇOK İYİ OLUR

Başkan İlhan Cavcav, havuzun bozulması isteğine "çok iyi olur" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

"Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe 3'ü birleşirler, kendi aralarında oynarlar. O zaman havuzun bitin parası onlara gelir, bir sıkıntı da olmaz. 15 tane kulüp, bu 3 tane kulübün piyonu mu kardeşim. Eğer, Gençlerbirliği olmazsa, Antalya'sı olmazsa, Karabük olmazsa, bu takımlarımızın şampiyonluğunu nasıl ilan edecekler? Bir de şu ihtimal var, üzülerek söylüyorum; bu kamuoyunda sıkıntı da yaratıyor, söylemekten de sıkıldım. O zaman bu üçlü kulüp birleşirler, İstanbul'da bu takımlarımız. Orada Feriköy var Kartal var, Beykoz'u var, Sarıyer var... Kendi aralarında bir lig kurarlar, biz de kurtuluruz onlar da havuzdan gelen paranın tamamını alırlar. Biz, havuz da olmasa Allah'ın inayetiyle gene dimdik ayakta dururuz. Bugün Gençlerbirliği, herkese örnek olacak bir kulüptür. Allah'tan başka kimseye borcu olmayan bir kulübüz. Bütün, 1 trilyon 254 milyar Lira devlete vergi getirdim. Kötü laf sahibine aittir, büyüklük de Allah'a mahsustur. Büyük kulüpler, Anadolu kulüplerini himayesine alıp onlara destek çıkmalıdır. Havuzdan gelen paranın yüzde 50'si Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a gidiyor. Fenerbahçe'nin 5 şampiyonluğa varsa, Galatasaray'ın 7 şampiyonluğu varsa; ayrıca şampiyonluk payı veriliyor. 40 puan aldığımız taktirde, havuzdan aldığımız para 12 milyon Dolar, gerisini siz değerlendirin."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhan Cavcav İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title