Haberler

Gediz'de Yayalar İçin Yeni Yol Çalışması

Güncelleme:

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediye tarafından yayalar için yeni yol çalışması başlatıldı.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediye tarafından yayalar için yeni yol çalışması başlatıldı.

Kumtaş Mahallesi Hacı Kadir Camii ile Dayınlar Mahallesi 2. Etap TOKİ Konutları arasında ulaşımın sağlanması amacıyla başlatılan yeni yaya yolu yapımı tamamladı. Kilit parke taşı kaplaması ile yapılan yaya yolunun geçtiği Gerence Deresi üzerine köprü de yapılarak yayaların ulaşım güçlüğü giderildi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşların Kumtaş Mahallesi ile direk olarak ulaşım sağlaması ve burada bulunana Hacı Kadir Bey Camine en kısa yoldan ulaşabilmeleri amacıyla yaya yolu yaptıklarını söyledi.

Başkan Saraoğlu, "vatandaşlarımızın yaya ulaşımına destek olması ve iki mahalle arasında bir bağlantı kurulması amacıyla Kumtaş Mahallesi ile TOKİ konutları arasında yaya yolu yapımını tamamladık. Ayrıca bu yolun kilit parke kaplamaları tarafımızdan yapılarak düzenlenmiş ve alt kısımda bulunan Gerence Deresi üzerine köprü yapılarak yol tamamlanmıştır. Yapılan yol aynı zamanda yeni açılan özel okul öğrencilerinin ulaşımına da büyük katkı sağlayacaktır" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Kütahya Yayalar Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title