Haberler

Gebze Sultan Orhan Kışlası Yıkım ihalesi gerçekleşti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Encümen İhale Salonu'nda gerçekleştirildi.

SULTAN ORHAN KIŞLASI İÇİN KAPALI İHALE

Encümen toplantısında Gebze ilçesinde bulunan Sultan Orhan Kışlası içerisindeki yapı elemanlarının yıkımı, enkazın taşınması ve alanda bulunan muhtelif malzemeler için kapalı zarf usulü ihale gerçekleştirildi. İhaleye 8 katılımcı teklif verirken en yüksek teklif veren 3 firma bir kez daha kapalı zarf usulü tekliflerini sundu. İlk üçe kalan teklifler sırasıyla Levent Demirtaş tarafından 601 bin 080 TL + KDV ve Ünal Civak 601 bin 120 TL + KDV bedel ve Muhlis Ateş tarafından 1 milyon 001 bin 158 TL ile verildi. İlk üçe kalan 2 kişi teklif vermeden ihalenin ikinci kısmından çekilirken 1 milyon 3 bin TL ile ikinci teklifini veren Muhlis Ateş ihaleyi kazandı.

2 ADET AÇIK İHALE YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihale kapsamında Çayırova Şekerpınar'da bulunan 13 no'lu işyeri için açık teklif usulü satış ihalesi de yapıldı. İhale 51 bin TL + KDV Bedel ile Onur Ayaz tarafından alındı. Aynı toplantıda Gölcük Saraylı Mahallesi'ndeki Kalıcı İş Merkezi'nde bulunan 17 adet işyeri Emrah Salbacak tarafından 561 bin TL + KDV bedel ile satın alındı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title